Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket olvassak?...

Milyen könyveket olvassak? Többi lent

Figyelt kérdés

elvont, groteszk, abszurd, lélektani, elgondolkodtató, őrült stb. ilyesmi érdekelne.

szeretem Philip K. Dick, Goethe, (faustot olvastam csak tőle) Hermann Hesse, Mihail Bulgakov, J R R Tolkien, Oscar Wilde.... stb könyveit.

remélem világos mire gondolok.

konkrét műveket ajánlanátok? köszi:)

2011. nov. 18. 17:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Viszont ha a Legyek urán túl vagy, jöhet Takami Kósun könyve

Battle Royale

Ezt a könyvet ugyanis a 21. század Legyek urájának mondják. A történet alapjai valóban hasonlóak, csak a japán változat kegyetlenebb és véresebb. Ám nem értelmetlen vérengzés, éppúgy megvan benne a mélylélektan, ami hitelessé teszi a bestiális állapotok leírását.

[link]

2012. júl. 2. 18:38
 12/20 láláleda ***** válasza:
Szerintem tetszene neked/nektek is :). Michelle Zink Prófécia (trilógia). Hihetetlen jó könyv :))
2012. júl. 2. 19:59
 13/20 A kérdező kommentje:

Harukitól olvastam már 1-2 könyvet:) a Csodaország tényleg nagyon jó:D és köszönöm a többi választ is a Battle royale egyelőre várólistán van:DD

jöhetnek még ajánlások

2012. júl. 3. 07:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Goethe: Ifjabb Verter szenvedeséi

(Vigyázz! Amikor ezt kiadták Németországban tömegesen öngyilkosok lettek az irodalmi mű miatt. Azóta is az irodalom által történő öngyilkosságot verterizmusnak nevezik)

2012. júl. 15. 12:06
 15/20 chrishu ***** válasza:
A Gyűrű keresése
2012. júl. 15. 13:39
 16/20 anonim ***** válasza:
A száll a kakukk fészkére tényleg nagyon klasz, érdemes elolvasni !
2012. júl. 15. 14:06
 17/20 A kérdező kommentje:

Werther-t olvastam már, meg A gyűrű keresését is:)

KÖszi a válastokat a kakkukosnak meg utánanézek:DD

jöhetnek még:P

2012. júl. 18. 08:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Delphin DeVigan: No és Én ( ez egy elgondolkodtató, szomorkás, fura, de "nagyon imádom" könyv)
2012. aug. 29. 21:27
 19/20 anonim válasza:
Szepes Mária:Vörös Oroszlán, a legjobb ilyen jellegű könyv:)
2012. szept. 14. 14:37
 20/20 anonim ***** válasza:
a kedvenceim nagyrészt ,ár szerepeltek. de ha jól látom Az arany virágcserép és Boris Vian még kimaradt :)
2013. szept. 30. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!