Milyen könyveket olvassak? Többi lent
elvont, groteszk, abszurd, lélektani, elgondolkodtató, őrült stb. ilyesmi érdekelne.
szeretem Philip K. Dick, Goethe, (faustot olvastam csak tőle) Hermann Hesse, Mihail Bulgakov, J R R Tolkien, Oscar Wilde.... stb könyveit.
remélem világos mire gondolok.
konkrét műveket ajánlanátok? köszi:)
Viszont ha a Legyek urán túl vagy, jöhet Takami Kósun könyve
Battle Royale
Ezt a könyvet ugyanis a 21. század Legyek urájának mondják. A történet alapjai valóban hasonlóak, csak a japán változat kegyetlenebb és véresebb. Ám nem értelmetlen vérengzés, éppúgy megvan benne a mélylélektan, ami hitelessé teszi a bestiális állapotok leírását.
Harukitól olvastam már 1-2 könyvet:) a Csodaország tényleg nagyon jó:D és köszönöm a többi választ is a Battle royale egyelőre várólistán van:DD
jöhetnek még ajánlások
Goethe: Ifjabb Verter szenvedeséi
(Vigyázz! Amikor ezt kiadták Németországban tömegesen öngyilkosok lettek az irodalmi mű miatt. Azóta is az irodalom által történő öngyilkosságot verterizmusnak nevezik)
Werther-t olvastam már, meg A gyűrű keresését is:)
KÖszi a válastokat a kakkukosnak meg utánanézek:DD
jöhetnek még:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!