Milyen JÓ fantasy könyveket ismertek?
Figyelt kérdés
Ha tudtok ilyet, akkor léci írjátok meg, hogy ki az írója, mi a címe, és hogy milyen fantasy lényeg szerepelnek benne.
Előre is: Köszönöm!
2009. máj. 10. 17:46
11/13 anonim válasza:
Az Eragon és a Twilight sorozatokat én is tom ajánlani, mert nagyon jók.
Azon kívül még pl:
Michael Scott : Az alkímista (1. kötet), A halottidéző (2.kötet)
C. S. Lewis : Narnia Krónikái
Peter S. Beagle: bármelyik műve, de nekem a legjobban az Utolsó egyszarvú tetszett.
És még talán fantasynak lehet mondani Meg Cabot : Mediator-t vagy a Hívószám 1-800 sorozatot.
Vagy hogy magyart is mondjak: Böszörményi Gyula: Gergő sorozata (első kötete a Gergő és az álomfogók)
Ezeket tudom a leginkább ajánlani, mert ezek a kedvenceim.
12/13 anonim válasza:
Thomas Brezina: Fiúk kizárva! sorozat
Eva Ibbotson : Kísértetjárás, Melyik boszorka?
13/13 anonim válasza:
Iron king,Iron daughter,Lélektársok-Sky,Lélektársak-Phoenix,Az útvesztő(nem SzJG!!),Harry Potter,Twilight...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!