Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi volt a legtöbb, ahányszor...

Mi volt a legtöbb, ahányszor elolvastad a Harry Potter bármelyik kötetét?

Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 00:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én mindegyiket 3x olvastam
2011. nov. 10. 15:52
 12/14 A kérdező kommentje:

Pl. Ki lehet számolni, hogy az első könyv mikor játszódik (Nicholas Flamel életkorából, akiről Hermione mondta, hogy tavaly volt x éves.)A második könyv idejét pedig Félig Fej nélküli Nick kimúlásnapi partijából lehet kiszámolni. A kettő között nem egy év telik el...

A 2. kötetben Voldemort mond valami olyasmit hogy ő Mardekár legutolsó élő őse. Ezt később átjavították leszármazottjára.

Még van pár, ha eszembe jutnak, írok még.

---------

Szerintem sehány évesen nem gáz, akárhányszor is olvastátok! Minden olvasáskor fel lehet fedezni valami újat benne, és ez nem gyerekkönyv! Nekik is jó, de sokkal mélyebb értelme is van, mint holmi kis mesének!

2011. nov. 10. 16:23
 13/14 anonim válasza:

Mindet legalább 6szor, a 6ot már 10szer. :$ :))

15/L

2011. nov. 24. 17:09
 14/14 anonim válasza:
Úgy néz ki én vagyok eddig legrosszabb a magam kb 40szerével. (Harmadik kötet). Az elsőt is több mint 30szor olvastam. Másodikat úgy 6-7szer, negyediket úgy 6-7szer. Ötödiket háromszor, hatodik és hetediket egyszer-egyszer.
2011. dec. 6. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!