Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az igaz, hogy a Harry Potter...

Az igaz, hogy a Harry Potter utolsó részeit JK Rowling nem úgy írta meg, ahogy szerette volna, hanem úgymond "kényszerítették" hogy más legyen?

Figyelt kérdés
Olvastam 1x valahol és szeretnék biztos lenni benne
2011. okt. 31. 20:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Háh , ez az érdekes :D Köszönöm szépen :D
2012. jan. 15. 00:13
 12/18 anonim ***** válasza:
fúúú, tök érdekes lett volna ez az időutazásos dolog benne, kár h nem ezt irta :D
2012. márc. 28. 16:39
 13/18 A kérdező kommentje:
Ja ja
2012. márc. 28. 19:43
 14/18 anonim ***** válasza:
lehet hogy változtatott de csak részben és önszántából!volt egy hektárnyi pénze ha nem lesz új könyv akkor is milliomos szóval nem változtatott rajta semmit a film kedvéért
2012. okt. 5. 23:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem elképzelhetetlen. Szerintem már a régebbi könyveibe is belemásztak a kiadók és a filmesek. Hiszem nekik a minél jobb eladhatóság volt a lényeg, nem más. Kizárt a 100%os alkotói szabadság. Viszont ez az időutazásos rész eszméletlenül nagy hülyeség. Ginny madárrá változik, röhej. Én nagyon szeretem a Harry Pottert, de ez baromság.
2012. okt. 9. 01:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez szerintem kamu. Különben is, én úgy tudom, hogy a befejezés hamarabb volt megírva, mint mondjuk a hatodik kötet. Ez csak egy amolyan rajongói ábránd, én is sokat elképzeltem, hogy visszamegy Harry az időben, de gondolj bele! A varázsvilág törvényeivel teljesen ellentétes.
2012. okt. 9. 09:46
 17/18 orsicii válasza:
en csak annyirol hallottam hogy rowling eredetileg azt akarta hogy ron haljon meg valamejik reszben es igy herry felesege hermione lett volna de szerintem igy sokkal jobb :)
2015. aug. 12. 17:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Én olyat hallottam hogy Rowling ugy tervezte,hogy Harry meghal.ű
2015. aug. 19. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!