Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Gyerekek, ki ír fantasy könyvet?

Gyerekek, ki ír fantasy könyvet?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy millió meg egy ilyen kérdés van, de akkor is. Ki próbálkozik fantasy könyvet írni? És kb. dióhéjban miről szól? Nem akarom őket ellopni, de érdekelnek. Én is azt írok, és hogy kb. milyen stílusban próbálkoztok?
2011. okt. 22. 16:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kívancsian olvasnám el. Terjedelme kb. mennyi? :)
2011. okt. 24. 16:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Hali! :) Én is írok, eddig kb. 8 fejezet van meg... és nem árulhatok el semmit sem. Na hát arról konkrétan nem sok fogalmam van, hogy hogyan kell profin írni, meg ilyesmi... csak egyszerűen imádok olvasni, meg sok fanficet is olvastam már (egynémelyik igazán remekmű!)aztán valahogy kitaláltam a sztorit... és írni kezdtem. :)
2011. okt. 24. 18:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Hello!

Én még nem döntöttem el, hogy melyik korban játszódjon. Vagy a mostaniban fog, vagy a viktoriánus korban, ami a kedvencem. Misztikus lényeknek tündérek fognak benne lenni főként, de teljesen átváltoztatom a mitológiájukat, úgyhogy kapcsolódni fognak hozzájuk az angyalok, meg a démonok is. Azt már tudom, hogy 2 főszereplőm lesz, egyszer az egyik aztán a másik szemszögéből fogok írni, E/1-ben. Még az első fejezet sincsen meg, nemrég kezdtem, azért írok jövő időben :D

2011. okt. 25. 20:00
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, ahogy látom, kicsit a gótikusabb irányt szereted. Akkor szerintem játszódjon régebben, sokkal izgalmasabb, én is ezért írok ókori történetet. Vagyis inkább majd én is csak fogok, mondjuk úgy, mert még én sem kezdtem el magát a sztorit, csak vázolok. Nekem több szereplőm lesz, 5-6 legalább, és majd felváltva írom a szemszögükből (szintén E/1-ben), mert az én sztorim több szálon fog futni.
2011. okt. 25. 20:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Hali!

Én is írok, nem is akármilyet: FANTASYt!!!! De ez nyilvánvaló... :) Az én világom leginkább Tolkieni vonatkoztatásban értendő kitalált világ, saját történelemmel, saját lényekkel, földrajzzal, stb. A szereplőket és a meselényeket én magam ötlöm ki, nehogy bármi ismertre is hasonlítsanak, a nevekkel ugyanígy vagyok. Kalandregény, van benne romantika is, egy birodalom sorsáért folyó harc, mágia, szellemek, istenek, jó és rossz erők, népek, kultúrák (mind kitalált) megismerése, gyenge és erős "ember" típusok, szóval minden. Nagyon élvezem, eddig 80 oldal van kész belőle.

Más egyebet nem árulhatok el, remélem érthető okokból, de sok sikert mindenkinek!

2011. okt. 25. 21:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát, én szeretnék írni, most nincs rá időm, de amúgy én is fantasy-t. Nem egy másik világban/univerzumban, hanem a saját időnkben játszódik. Akit érdekel az alapsztori (az öt könyv történetét azért nem írom le; 1, elég hosszú lenne 2, még én sem tudok néhány dolgot), az nézze meg a hozzákapcsolódó kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__3482003-t..

, és ha még mindig érdekli, írjon privátban.

2012. okt. 22. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!