Gyerekek, ki ír fantasy könyvet?
Hello!
Én még nem döntöttem el, hogy melyik korban játszódjon. Vagy a mostaniban fog, vagy a viktoriánus korban, ami a kedvencem. Misztikus lényeknek tündérek fognak benne lenni főként, de teljesen átváltoztatom a mitológiájukat, úgyhogy kapcsolódni fognak hozzájuk az angyalok, meg a démonok is. Azt már tudom, hogy 2 főszereplőm lesz, egyszer az egyik aztán a másik szemszögéből fogok írni, E/1-ben. Még az első fejezet sincsen meg, nemrég kezdtem, azért írok jövő időben :D
Hali!
Én is írok, nem is akármilyet: FANTASYt!!!! De ez nyilvánvaló... :) Az én világom leginkább Tolkieni vonatkoztatásban értendő kitalált világ, saját történelemmel, saját lényekkel, földrajzzal, stb. A szereplőket és a meselényeket én magam ötlöm ki, nehogy bármi ismertre is hasonlítsanak, a nevekkel ugyanígy vagyok. Kalandregény, van benne romantika is, egy birodalom sorsáért folyó harc, mágia, szellemek, istenek, jó és rossz erők, népek, kultúrák (mind kitalált) megismerése, gyenge és erős "ember" típusok, szóval minden. Nagyon élvezem, eddig 80 oldal van kész belőle.
Más egyebet nem árulhatok el, remélem érthető okokból, de sok sikert mindenkinek!
Hát, én szeretnék írni, most nincs rá időm, de amúgy én is fantasy-t. Nem egy másik világban/univerzumban, hanem a saját időnkben játszódik. Akit érdekel az alapsztori (az öt könyv történetét azért nem írom le; 1, elég hosszú lenne 2, még én sem tudok néhány dolgot), az nézze meg a hozzákapcsolódó kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__3482003-t..
, és ha még mindig érdekli, írjon privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!