Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen fantasy könyvet ajánlan...

Milyen fantasy könyvet ajánlanátok? 15/L

Figyelt kérdés
Sok vámpíros könyvet olavastam, de azokból már elegem van. Most másfajtákat is szeretnék olvasni. Olvastam már az Eragont, meg néhány varázslós könyvet. Tudnátok valami hasonlót ajánlani és esetleg, hogy honnan lehet letölteni?
2011. okt. 22. 12:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Rick Riordan: Percy jackson és az olimposziak

Kristin Cashore: A garabonc, Zsarát

George R. R. martin: A tűz és jég dala

Ezeket csak ajánlani tudom mindenkinek:)

2012. márc. 7. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:
off: A Garaboncot csak akkor olvasd, ha el bírod viselni a mindenben tökéletes főszereplőt.
2012. márc. 8. 18:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Susanna Clarke: A Hollókirály

Susanna Clarke: Búcsúbáj hölgyei

Nem a megszokott fantasy, és nem vámpíros.

2012. márc. 11. 09:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Nagyon ajánlom Becca Fitzpatricktól a Csitt csitt-et az bukott angyalokról szól :D
2012. júl. 11. 14:25
 15/18 Roni123 ***** válasza:

Audrey Hepburn-Az időutazó felesége

jó kis könyv -fantázia de romantikus ,minden van benne.

letölteni nemtudom hogy hol lehet, de szinte minden könyvtárban könyvesboldban megtalálató .: jó szórakozást :)

2012. szept. 25. 19:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem Audrey Hepburn :D, asszem te keversz valamit. A szerző Audrey Niffenegger, a történet nem fantasy, viszont egy nagyon különleges történet. Mindenkinek ajánlom elolvasásra.

Erin Morgenstern: Éjszakai Cirkusz

Ez sem a klasszikus fantasy esete, de a benne lévő mágia miatt, ebbe a kategóriába is besorolják. A XIX. században játszódik. Kezdd el olvasni, és nem bírod letenni. Különben is, "A cirkusz váratlanul érkezik".

2012. szept. 25. 20:44
 17/18 anonim ***** válasza:
"Stephen King - A sárkány szeme" (magyarországon "A mágus" címen is megjelent, King bácsi egyetlen fantasy regénye, kimondottan a tizenhárom éves lányának írta)
2013. jan. 5. 11:38
 18/18 Segway válasza:

Szia. Ha teljesen más, "mélyvizes" fantasy is érdekel, akkor itt egy gyöngyszem: Rita Horseyes - Viharpárduc

Kicsit magasabb árkategória, de megéri az árát. Nagyon sok szálon fut a történet, nem könnyed olvasmány mégis olvastatja magát, én nem bírtam letenni, pedig több mint 500 oldal. Nagyon fordulatos és tök váratlan a befejezése, nem erre számítottam.

2015. aug. 1. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!