Ajánlanátok ifjúsági kaland-fantasy regényt?
Michael Ende - A végtelen történet
William Goldman - A herceg mennyasszonya
Stephen King – Peter Straub: A Talizmán (ez a könyv inkább fantasy mint horror)
A Battle Royale-t lepontoztam, az nem fantasy, és nem annyira ifjúsági.
Olyasmit, mint Az utolsó tünde (az sajnos többkötetes)
a battle royale fantasy, egykötetes, és ifjúsági nemértem mi a baj vele, lehet kicsit beteg, de kva jó:D
amúgy meg kevés egykötetes ifjúsági van, sajna
és ifjúságin belül is van több féle...12-13 éveseknek, vagy 15-16, nem midegy...
nem vágom, miért baj, ha egykötetes.
Mert például itt vannak a Tracy Hickman - Margaret Weis könyvek, azok állítólag nagyon jók, de van egy csomó részük.
Aztán van még példál az Abarat, a Főnix ébredése, a Köddé váltak.
Azért egykötetes, mert gyakran tapasztaltam, hogy elkezdtem egy könyvet, ami kiderült, hogy több kötetes (Percy Jackson, Az utolsó tünde, Windjammer-ház, Az ólomkereszt titka, Alagutak rejtélye stb.) és a legtöbb esetben vagy nagyon sokat kell várni a következő kötetre, vagy meg sem jelenik magyarul. (Windjammer-ház, Ólomkereszt titka)
A Dragon Lance egy kicsit kivétel, mert ott vannak olyan könyvek is, amik önmagukban is megállják a helyüket. (pl: bármelyik a Hősök, Harcosok vagy a Káosz-háború sorozatból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!