Krimi témájú könyvek?
Figyelt kérdés
Szeretem az olyasfajta regényeket amikben pl.: történik egy gyilkosság és a gyilkos után nyomoznak, de az olvasónak is "gondolkodnia" kell, hogy vajon ki lehet az. Humoros megjegyzéseket, csipkelődéseket is szeretem. Tudnátok ilyesmi könyveket ajánlani ? Köszi ! :-)2011. okt. 20. 15:19
1/4 MarySue válasza:
Simon Beckett - A halál kémiája
Nagyon atom :)
2/4 anonim válasza:
Sir Arthur Conan Doyle könyvek:
Pl.:
- Sherlock Holmes történetek, mindegyik nagyszerű, az én kedvencem A Sátán Kutyája
Agatha Christie könyvek
Pl.:
- Gyilkosság a Diákszállóban
- Gyilkosság az Orient Expreszen
- Tíz kicsi Indián
Lőrinc L. László könyvek
Pl.:
- A Megfojtott Viking Mocsara
- Sziget a Ködben
- A Vérfarkas Éjszakája
3/4 anonim válasza:
Akit az előző írt Leslie L. Lawrence (Lőrincz L. László) tényleg nagyon jó, főleg a humora miatt. Nekem ő a kedvenc krimi íróm. És szintén humoros és nagyon jó még szerintem Raymond Chandler.
4/4 anonim válasza:
Én Agatha Christie an vagyok, így tőle tudok ajánlani! Kedvencem tőle a Tíz kicsi néger és a Halál a Níluson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!