Mi volt a kedvenc könyved?
1. 7-8
2. 8-10
3. 10-12
4. 12-14
5. 14-16
6. 16-18
7. 18-20 évesen?
és most mi a kedvenced, és mennyi idős vagy?
Jó nem várom el, hogy mindre emlékezz :) De azért kíváncsi lennék rá, hogy miket olvastok/olvastatok.
8-10.Harry Potter 1-7+az összes kiegészítő könyv
10-12.Harry Potter ...
Most:12és fél Melltartó és seprűnyél meg a többi része a sorozatnak.
7-8 Semmi
8-10 Semmi
10-12 Bogáncs
12-14 Emily-Tűzpróba
1. 7-8: Micimackó karácsonya+ a többi "sok kép és kevés szöveg" könyv, mesekönyvek
2. 8-10: A két Lotti, Rumini, Fairy Oak
3. 10-12: vörös pöttyös könyvek, Savanyú uborka csokoládéval, A Szent Johanna Gimi, Cicus és a büdös macskák háborúja, Harry Potter
7-8??
8-10HP
10-12 Meg Cabot szinteminden
12-14 vörös pötyös könyvek
8-10 harry potter
12: minden vöröspöttyös am tuom , hogy ezeket 16 éves kortól ajánljá de ha eggyet elolvasol után már mindegyiket elakarod
-7-8:Penny és a Hét Tappancs,Narnia krónikái
-8-10:narnia Krónikái,Herry potter,Végtelen történet
-10-12.Sziget-kék,harry potter,Pál utcai fiuúk ,iliász
-12-14:Rengeteg van.Most jó lezs ha ideírok egy 10-es listát?:)
-Michael Ende:Végtelen történet
-Jrr.Tolkien:A Gyűrűk Ura,A hobbit,a szilmarilok.
-J.K.Rowling:Harry Potter
-Paolini:Eragon
-Móricz:Árvácska
-Yann Martel:Pi élete
-Bernardin de Saint -Pierre:Paul et Virginie
-Voltaire:Candide
13 éves vagyok amúgy
1. semmi
2. semmi
3. Jacqueline Wilson - Lányok a pácban
4. Harry Potter
5. Ken Follett - A katedrális
6. GRRM - Tűz és jég dala, Jack London - Kóbor csillag
18/L
1. 7-8 nem szerettem olvasni
2. 8-10 A két Lotti
3. 10-12 Harry Potter, Verne Gyula könyvek, Agatha Cristie könyvek, Rejtő Jenő könyvek, Üvöltő szelek, Twist Olivér
12/l
7-8 nem tudom
8-10 Geronimo Stilton és Tea Stilton könyvek
10-12 Szent Johanna Gimi
12-14 Éhezők viadala
Itt tartok :P
7-8 évesen: Olvasd magad könyvek (nagyon szerettem, könnyen olvasható volt és még színezni is lehetett)
8-10 évesen: Erdőfia, Sziget-kék, Zsófi és az elfelejtett barátság
10-12 évesen: Narnia krónikái, Végtelen történet, és szerintem nagyjából az összes létező lovas könyvet elolvastam :)
12-14 évesen: Abigél, Számláld meg a csillagokat, Meg Cabot könyvek, és azt hiszem ekkortájt kezdődött a Harry Potter mánián is (amit azóta sem igazán sikerült kinőnöm)
14-18 évesen: Harry Potter, Gyűrűk Ura, Az emlékek őre, és ha jól emlékszem ekkor kezdtem el mangát olvasni, szóval abból is volt egy pár: One Piece, Skip Beat, Death Note talán a legemlékezetesebb (angol tanulás címszóval kezdtem neki, aztán ott ragadtam)
18-20 évesen: HP, GyU, mangák (nem hiszem hogy valaha is kinövöm még), olvasgattam másokat is, de nem igazán maradtak emlékezetesek
20-25 évesen: Enigma, Párválasztó, Az éhezők viadala, A széthullott birodalom trilógia (valahogy mostanában mintha minden sorozat lenne - na persze nem mintha panaszkodnék)Ó és ha most lennék 10-14 között, biztos, hogy a Vadonjáró tanítványa sorozat is a kedvencek közt lenne
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!