K.lau13 kérdése:
Nagyon gáz, nagyon sablonos, ha egy Fehér holló c. regényben Raven-nek hívják a főszereplő lányt?
Figyelt kérdés
Nagyon bénán jön ki? Ha igen, akkor milyen neveket tudtok helyette? Ha meg nem, akkor milyen családneveket tudtok hozzá(a White-on kívül, mer az télleg naon gáz volna)?
Fantázia regény, és egy olyan lányról szól, akit mindenki kiközösít, olyan különcnek tartják, meg furának... Szerintetek?
2011. okt. 11. 21:57
11/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) a fordítóval mindig szórakozok énis:))
utolsó válaszoló: én is valami ilyesmire gondoltam, csak azért gondoltam, e,lőtte megkérdezem, kinek mi a véleménye :) köszi :)
2011. okt. 14. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!