Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter szereplők kora?...

Harry Potter szereplők kora? Helyes az okfejtésem?

Figyelt kérdés
Olyanokéra lennék kiváncsi mint PL. Sirius,Lupin,MOrdon,Tonks,stb...
2009. ápr. 26. 16:52
1 2
 11/17 anonim válasza:

Petunia Dursley 40 éves..

Vernon Dursley-t nemtom

2010. jún. 15. 14:47
 12/17 anonim ***** válasza:

2009-06-15 14:10

A 7. könyvben Godric's Hollow-ban a sírnál:"James Potter,szül.1960.március 27.,megh.1981.október 31."Többször említik hogy Harry 1 éves volt,tehát '80-ban született.Harry 17.születésnapjakor tehát'97 van.Amikor Ron megtalálja a Potterfigyelőt március van(A szerencse azonban csak márciusban mosolygott rá Ronra)vagyis '98.(De egyébként is képtelenség lenne hogy '97ben vége legyen a regénynek mert már Godric's Hollownál karácsony van.)És biztos hogy nem '99ben van vége mert annyi idő nem telhetett még el.Lehet hogy bonyolultan hangzik de én így számoltam ki.

A hónap-napnál:Harrynek nyáron van a szülinapja,mégpedig 31.én(HP7:Harmincegyedikén lekerül rólam a nyomjel...)És az elsőből kiderül hogy júliusban(Egy júliusi napon Petunia néni és Dudley felutaztak Londonba, hogy megvegyék Dudley új iskolai egyenruháját...Másnap jön az első roxfortos levél,utána nyolc nappal pedig a viskóban alszanak és ugye ott van Harry szülinapja.Tehát nem lehet június mert már július volt amikor Dudley egyenruháját vették,és augusztus sem mert akkor rögtön Harry szülnapja után másnap indulna a Roxfort Express(ez értelmes lett...na mindegy))Ja meg van egy egyszerűbb is:jóslat:hetedik hónap halála szüli(ez csak most jutott eszembe,...de hülye vagyok)

Tehát Harry szülinapja július 31.

Neville pedig egy nappal előtte született,vagyis július 30.

Hermionéé valamikor ősszel van:A harmadikban említi hogy az anyjáék előbb odaadták a születésnapi pénzét.A könyvből szerintem csak ennyi derül ki

Roné márciusban van(6.kötet a második Roxmortsi kirándulás márciusban lett volna pont Ron szülinapján).Én ara is rájöttem hogy elsején de már nemtom miből.

Egyébként itt is fent van:

[link]

2010. jún. 19. 14:41
 13/17 anonim ***** válasza:
*arra( is rájöttem)
2010. jún. 19. 14:42
 14/17 anonim ***** válasza:

előző vagyok

Innen jöttem rá hogy Ron március 1.:6. kötet:"_iIsten éltessen sokáig Ron!-mondta március elseje reggelén Harry,..."

2010. jún. 22. 15:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy ennyire észreveszed a dolgokat. Én is óriási HP fan vagyok, betegesen, de ezekre sosem jöttem volna rá... Lehet csupán a logikám határai következtében. -.-'
2010. jún. 23. 14:10
 16/17 anonim válasza:
egyébként én Harry Potter Wikipédián szoktam rákeresni iylenekre.nagyon hasznos..az összes hp szereplő benne van és mindent elárulnak róluk
2010. aug. 24. 14:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Esetleg valaki még meg tudná nekem mondani, hogy Lucius Malfoy-t milyen rokonság fűzi SIrius Black-hez. Még Narcissa és Lucius házassága előtt.
2011. jún. 27. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!