Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Battle royale című könyv...

A Battle royale című könyv borítóján van két figura, az egyiknek nincs szája, szeme, orra, a másiknak csak szája nincs. Ezek mely szereplők lehetnek?

Figyelt kérdés
Csak próbáltam találgatni, hogy vajon miért nincsenek meg a testrészeik, meg h kik lehetnek ezek...de igazából ha a többi figurára van ötletetek, azt is szívesen meghallgatnám!! :D
2010. júl. 19. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezen már én is gondolkoztam!

Igazából szerintem arról van szó,hogy a grafikusnak megmondták,rajzoljon pár fiatal,japán iskolást kézifegyverekkel,némelyiknek "felejtse" le a száját,arcát,stb.

Nem hiszem,hogy tervszerűen rajzolta le a szereplőket.A középen álló srác valószínűleg Suya akar lenni,de a többiekre nincs ötletem.

2010. júl. 20. 08:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Én egy ideig azon gondolkodtam, hogy az a kabátos, akire Súját mondasz(arra mondod gondolom), szóval hogy az a Kirijama, mert az elején kabát mögül lőtte le a bandatagokat.A baltás csajról fogalmam sincs, mert balta nem is volt a könyvben, a szem-fül-száj nélküli lehet hogy az az egyik fickó, akit a végén a madarak ettek, és a Micuko ölte meg, mert benne volt a szövegben h már megették azokat a részeket...szerintem a vérző orrú, akinek nem látszik a fegyvere, az a Takako, mert olyan szép arca van...a pisztojos meg a Micuko...bár nem néz ki olyan ribisen.A félbevágott fejűre először azt hittem, hogy Kavada, de őt lelőtték, lehet hogy ez a bigyó...na akit a Súja véletlenül megölt.És akkor az a Kavada, akinek piros pont van a fején.Hát, nem tudom, remélem elolvasod ezt a hosszú okfejtést...:D És várom a további ötleteket.:)
2010. júl. 20. 18:49
 3/5 anonim válasza:
Tőlem is kérdezték már ezt. Szerintem csak pár iskolás, mert lényegében egyik sem hasonlít semelyik szereplőre sem.
2010. júl. 26. 02:07
 4/5 anonim ***** válasza:
nyakörv sincs rajtuk
2010. okt. 30. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezen én is gondolkoztam :)

De rájöttem,hogy ezek-mint már előttem is említették-csak egyszerű rajzok,igazából senkit nem ábrázolnak.

2012. okt. 12. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!