Beleolvasnál, ha egy könyv borítóján szerepelne?
Nagyon mély lelkifurdalásom volt. Ha lett volna lelkem, most biztosan darabokban heverne.
Az emberek nem vettek észre semmit. Egy perc alatt lejátszódott ez egész jelenet, így idejük sem volt észre venni akármit is. Ajkam tiszta volt, mielőtt felegyenesedtem, torkát pedig egy kézmozdulattal elfedtem ruhájának gallérjával.
Szánalmas látványt nyújthattam. Koszosan, csatakosan, véresen, bedagadt szemekkel, könnyektől csíkozott arccal.
Újra felkaptam a férfit és felcaplattam vele a lépcsőn. Az emberek már nem szóltak semmit. Csendben utat engedtek nekem.
Fent a szobámban leeresztettem a férfi testét az ágyra. Mert az volt. Egy test. Immár meghalt.
Leültem mellé és sírva fakadtam.
Sirattam őt, hogy elvettem életét. Sirattam magamat, hogy ezentúl így kell élnem. Sirattam a világot is, hogy létezem. Sirattam mindenkit, akinek miattam kell majd meghalnia.
És legvégül átkoztam magam, hogy örültem ennek az életnek és vágytam rá korábban.
Nem.
A női vámpírok szánalmasak a könyvekben, és baromi uncsi az egész téma.(már legalábbis én úgy gondolom, hogy nő) Utoljára Claudia fogott meg, de azért egy Anne Ricet nem hasonlítanék össze egy vörös pöttyös vacakkal pl.
Annyiból jó, hogy az a kib@szott vámpír nem vega, jobb esetben talán nem csillog a fényben, de ez a lelkizés... Loisnál is fárasztó volt, a jelenet pedig erősen emlékeztet egy másikra, az olyat meg nem szeretem.
A fogalmazásmód pedig a tipikus tucatkönyveké, csak elég rutin nélkül. Szóval az ilyen tvájlájt, harry potter szint, amit arra találtak ki, hogy egy 9éves gyerek is mindent megértsen.
Ha épp nagyon nem találnék mást, lehet elolvasnám, de nem ez lenne a vágyott olvasmányom. Meg az ilyen kiragadott részleteket nem szeretem, sokkal jobb egy külön megírt, frappáns ismertető, amilyen a réges régi könyveken volt. Egy olyannal lehet sokkal szimpatikusabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!