Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Beleolvasnál, ha egy könyv...

Beleolvasnál, ha egy könyv borítóján szerepelne?

Figyelt kérdés

Nagyon mély lelkifurdalásom volt. Ha lett volna lelkem, most biztosan darabokban heverne.

Az emberek nem vettek észre semmit. Egy perc alatt lejátszódott ez egész jelenet, így idejük sem volt észre venni akármit is. Ajkam tiszta volt, mielőtt felegyenesedtem, torkát pedig egy kézmozdulattal elfedtem ruhájának gallérjával.

Szánalmas látványt nyújthattam. Koszosan, csatakosan, véresen, bedagadt szemekkel, könnyektől csíkozott arccal.

Újra felkaptam a férfit és felcaplattam vele a lépcsőn. Az emberek már nem szóltak semmit. Csendben utat engedtek nekem.

Fent a szobámban leeresztettem a férfi testét az ágyra. Mert az volt. Egy test. Immár meghalt.

Leültem mellé és sírva fakadtam.

Sirattam őt, hogy elvettem életét. Sirattam magamat, hogy ezentúl így kell élnem. Sirattam a világot is, hogy létezem. Sirattam mindenkit, akinek miattam kell majd meghalnia.

És legvégül átkoztam magam, hogy örültem ennek az életnek és vágytam rá korábban.

2011. júl. 7. 21:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Érdekesnek tűnik....
2011. júl. 7. 21:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Tényleg érdekesnek tűnik, de ha nem tévedek, ez megint egy vámpíros könyv... ha igen, nos, nekem már eléggé elegem van belőlük... Szval, megvenni biztos nem venném meg, esetleg könyvtárból kivenném....
2011. júl. 7. 22:33
 3/13 anonim válasza:
Én részemről beleolvasnék, elég jónak tűnik. És amúgy is imádom a vámpíros könyveket. Ha lesz folytatása ennek a kis bemutatónak írd meg, szívesen elolvasnám. :)
2011. júl. 7. 22:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát, ha elolvasnám egy könyvön ezt az ismertetőt, röhögve dobnám vissza a polcra, ahonnan levettem. A történet sem ígérkezik izgalmasnak, a megfogalmazás pedig rettenetes. Voltál valaha nyelvtanórán? Esetleg irodalom? Vagy te is csak 12 éves vagy? Mert akkor érthető, hogy nem tudsz fogalmazni. Ezen kívül semmi szépérzéked nincs. Olvasd át párszor, amit leírsz, mielőtt publikálnád. Ha pedig valóban újabb vámpíros sztoriról lenne szó, akkor el is felejtheted már most. Az már nem menő ám.
2011. júl. 7. 23:50
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem.

A női vámpírok szánalmasak a könyvekben, és baromi uncsi az egész téma.(már legalábbis én úgy gondolom, hogy nő) Utoljára Claudia fogott meg, de azért egy Anne Ricet nem hasonlítanék össze egy vörös pöttyös vacakkal pl.

Annyiból jó, hogy az a kib@szott vámpír nem vega, jobb esetben talán nem csillog a fényben, de ez a lelkizés... Loisnál is fárasztó volt, a jelenet pedig erősen emlékeztet egy másikra, az olyat meg nem szeretem.

A fogalmazásmód pedig a tipikus tucatkönyveké, csak elég rutin nélkül. Szóval az ilyen tvájlájt, harry potter szint, amit arra találtak ki, hogy egy 9éves gyerek is mindent megértsen.

Ha épp nagyon nem találnék mást, lehet elolvasnám, de nem ez lenne a vágyott olvasmányom. Meg az ilyen kiragadott részleteket nem szeretem, sokkal jobb egy külön megírt, frappáns ismertető, amilyen a réges régi könyveken volt. Egy olyannal lehet sokkal szimpatikusabb lenne.

2011. júl. 8. 09:58
 6/13 anonim válasza:
Egy kicsit fogalmazd át, mert a nyelvezete valahogy nem irodalmias. Egyébként pozitívum, hogy sejtelmesen írsz, viszont ne egy tömeggyártású vámpírsorozatba kezdj bele, csak ha kifogástalan a stílusod és van egy még kiaknázatlan ötleted a cselekményt illetően.
2011. júl. 8. 12:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Felkeltette az érdeklődésemet de az már túlzás h el is olvasnám. Vámpír-tucatkönyv szaga van, de ha feldobod valami egyéni ötlettel avagy fordulattal, mitől más lesz mint az Alkonyat, Anne Rice (nagysikerű és igencsak tisztelt, sőt szeretett) művei, a Vámpírakadémia, Evernight stb, akkor számíthat az érdeklődésemre. Csak azt remélem h nem egy újabb tinédzser+vámpír+szerelem+lelkifájdalom könyv lesz belőle, mert azt már borzalmasan unnám. Szerintem írj, ne hagyd abba, de a megfogalmazáson kicsit még javíts, gyakorolj. Gondolom kezdő író vagy, úgyh előtted az élet, mindenesetre fejlődni azt kell! :D
2011. júl. 8. 15:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem rossz,de nem biztos,hogy elolvasnám.
2011. júl. 8. 17:33
 9/13 anonim ***** válasza:
így is jó de szerintem a szereplők lelkivilágának ábrázolását hagy meg a könyvbe, a hátoldalára írj valamit az eseményekről is. egyébként nekem tetszik ahogy fogalmazol
2011. júl. 8. 23:04
 10/13 anonim válasza:
Én egy kicsit más szemszögből látom. Én író és újságíró vagyok. Kíváncsi lennék, hány éves vagy...Attól függ a véleményem...
2011. júl. 13. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!