Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Beleolvasnál, ha egy könyv...

Beleolvasnál, ha egy könyv borítóján szerepelne?

Figyelt kérdés

Nagyon mély lelkifurdalásom volt. Ha lett volna lelkem, most biztosan darabokban heverne.

Az emberek nem vettek észre semmit. Egy perc alatt lejátszódott ez egész jelenet, így idejük sem volt észre venni akármit is. Ajkam tiszta volt, mielőtt felegyenesedtem, torkát pedig egy kézmozdulattal elfedtem ruhájának gallérjával.

Szánalmas látványt nyújthattam. Koszosan, csatakosan, véresen, bedagadt szemekkel, könnyektől csíkozott arccal.

Újra felkaptam a férfit és felcaplattam vele a lépcsőn. Az emberek már nem szóltak semmit. Csendben utat engedtek nekem.

Fent a szobámban leeresztettem a férfi testét az ágyra. Mert az volt. Egy test. Immár meghalt.

Leültem mellé és sírva fakadtam.

Sirattam őt, hogy elvettem életét. Sirattam magamat, hogy ezentúl így kell élnem. Sirattam a világot is, hogy létezem. Sirattam mindenkit, akinek miattam kell majd meghalnia.

És legvégül átkoztam magam, hogy örültem ennek az életnek és vágytam rá korábban.

2011. júl. 7. 21:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és lány...
2011. júl. 17. 17:00
 12/13 anonim válasza:
Az újságíró vagyok. Én is ilyesmi lehettem ennyi idősen. Hidd el pár év múlva csak mosolyogni tudsz majd ezen. Rengeteg írásom van ilyesmi idős koromból, és én is így vagyok vele. Biztosan menni fogsz, ha fordítasz rá elegendő időt. Azt tudom tanácsolni, hogy olvass minél többet. Rengeteget fog változni a kifejezésmódod. Azt látom, hogy próbálsz kicsit misztikusabban fogalmazni. Én magam is imádom a rövid és egyszerre hatásos mondatokat,de azért ne vidd túlzásba ezek használatát. Valamint még annyit, hogy 1-2szó nem nagyom passzol a szövegkörnyezetbe (de ez is javulni fog, ha sokat olvasol). A nyelvtanra pedig odafigyelni! Menni fog, még fiatal vagy, így azt mondom, hogy jó az amit írtál, de ez még nem te vagy. Majd idővel... (ui: nem biztos, hogy ezt a műfajt kell erőltetni, mert manapság a csapból is ez folyik- ez csak úgy mondom, persze te tudod)
2011. júl. 25. 20:50
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2011. júl. 28. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!