Melyik volt a kedvenc Harry Potter könyved?
Figyelt kérdés
Én eddig csak a 1-2-3 olvastam de egyre jobb . :P2011. szept. 9. 17:23
12/19 anonim válasza:
Az 5. a kedvencem.
Azért, mert én már nem voltam sem gyerek, sem tini amikor olvasni kezdtem a köteteket.
Ebben kezdenek igazából "felnőttesebben" viselkedni. Komoly események, komoly bonyodalmak, komoly érzelmek...
(Érdekes, hogy ez lett végül a kedvencem, mert első olvasásra unalmasnak találtam.)
14/19 anonim válasza:
A harmadik :)
Aztán a hatodik, hetedik, negyedik, második, ötödik és az első.
16/19 anonim válasza:
Én még csak az 1-2-t olvastam, de határozottan a 2. Könyvben is, filmben is.
18/19 anonim válasza:
Nekem pont, hogy a titkok kamrája tetszett, filmbe, könyvbe, régebben PC játékban. Nemtudom miért, nekem ez adja át a legjobban azt a kimondott Harry Potter feeling-et. A történet, a zene, a karakterek a helyszínek az, egész hangulat.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!