Mit olvasol most? És mennyi könyvet olvasol egyszerre, párhuzamosan?
Én általában hármat és ezt a férjem képtelen megérteni:)
Egy könyv van fixen a WC-n, nekem ez elengedhetetlen, általában olyan, amit már sokszor olvastam, akkor is értem, ha csak kinyitom a közepén és elolvasok két oldalt ( most pl. Gasperini Én és Ők c. könyve).
Egy van a táskámban, utazáshoz, ha 5 percig várnom kell, azonnal a kezemben van (most Merle Madrapurja).
Valamint van egy az ágyam mellett, lefekvéskor mindig olvasok kicsit, ha csak pár oldalt is, anélkül el sem tudnék aludni (most a Kramer kontra Kramer).
És mindegyiknél tudom, hol tartok, soha nem veszítem el a fonalat. Más is van így ezzel, vagy egyszerre csak egy könyvet olvastok?
Én általában 2 könyvet olvasok egyszerre, egyet magyarul és egyet angolul.
Most éppen ezeket olvasom:
Agatha Christie: Gyilkosság az Orient expresszen
Lauren Oliver: Before I Fall
16/L
Utolsó, csak nem egy Moly? :D
Több könyvet is olvasok, van közte angol és magyar nyelvű. Nehezebb, mint most a Kafka a tengerparton (Murakami Haruki) és könnyebb, mint Arthur Ransome: Galambposta, néha szakirodalom is. Ez olyan, mintha több filmsorozatot néznék. Nálam is mindig van könyv, sosem tudni, mikor kell valahol várakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!