Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit ajánlanátok egy 14 éves...

Mit ajánlanátok egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
A húgom nagyon rákapott az olvasásra. Én a nagyon komoly szépirodalmat szeretem, de nem mind tetszett neki ajánlottam. Komoly, de nem olyan nehéz könyvekre vagyok kíváncsi. Ezek jöttek be neki: Zabhegező, Virágot Algernonnak, Jane Austen könyvek, A legyek ura. Hasonlókat tudnátok ajánlani? Vámpíros, Fejősévás stb szutykok nem érdekelnek, tényleg komoly szépirodalom.
2011. aug. 26. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Csúcsformában, A Burok, Kóma, Tíz kicsi néger
2011. aug. 27. 15:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem rég olvastam ki a "Lángeszű gyilkosok"-at (író: Bernard Lenteric) Nagyon jó könyv, össze sem lehet hasonlítani a maiakkal. Ugyan a nyolcvanas években íródott, de ez nem érződik rajta. Nekem is csak akkor jutott eszembe, amikor leírt néhány évszámot, de azoknak sincs különösebb jelentőségük. Szerintem nagyon jó könyv, nekem öröm volt olvasni, ugyanis nagyon jó a szövegkörnyezet is benne. :)
2011. aug. 30. 15:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Nem tudom, esetleg érdekelheti őket a Ráth-Végh könyvek is. Ugyan nem regények, de talán érdekli őt is.

14/L :)

2011. aug. 30. 15:06
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de kértem hogy szépirodalmat írjatok Tehát krimi, thriller stb nem érdekel köszi Meg 14 éves szóval Dosztojevszkij talán még korai
2011. szept. 1. 23:32
 15/15 anonim ***** válasza:
16-17 évesen már kötelező olvasmány volt nálunk a Bűn és bűnhődés. Egy érett személyiség bírja IMHO.
2011. szept. 23. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!