Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért nem vagyok okos?

Miért nem vagyok okos?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 12:09
 1/7 anonim válasza:
Mert ilyennek születtél, ilyennek neveltek. Az IQ szintet is lehet növelni tudás szerzésével, és akinek kevés, vagy átlagos, az is kihozhat magából egy maximumot ha szorgalmas...Lehet hogy azzal többre lesz képes mint egy okos, de lusta ember.
2011. aug. 25. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:
az IQ nem egyenlő a tudással
2011. aug. 25. 12:15
 3/7 anonim válasza:
Csak azt is beleszámolják...:)
2011. aug. 25. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy valaki okos, relatív dolog, mert mindig egy másik emberhez viszonyítjuk az okosságot. Sok olyan ember van, aki csak egy bizonyos tárgyban, foglalkozásban okos. Az okos ember, -az igazán okos ember-mindenhez hozzá tud szólni. Ez a kérdés, hogy miért nem vagyok okos, azt jelzi, hogy valaki téged butának néz, pedig nincs igaza. Valamiben mégis okos vagy, de ezt a másik ember nem veszi észre, vagy nem akar tudni róla, vagy lenéz téged, és te azt gondolod, hogy tényleg nem vagy okos.
2011. aug. 25. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
mert ilyeneket írsz ki..
2011. aug. 25. 17:31
 6/7 anonim válasza:
Valószínűleg ezt csak te gondolod így, meg talán egyes rossz akaratú ember. Ha pedig nagyon el vagy keseredve gondolj arra , hogy a világon vannak sokkal butább emberek is.
2011. aug. 26. 19:52
 7/7 anonim válasza:
Amúgy, egy példa. Forrest Gump. Okos volt? Nem igazán...És mégis a legjobb ember a világon a filmben...:)
2011. aug. 26. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!