Szoktatok blogregényeket olvasni?
Az vagyok, aki rákérdezett, hogy mi is az. Én is szoktam irogatni, de nem feltétlenül blogra. Van pár honlap, ami kifejezetten amatőr íróknak szól, az egyik pl. "anime fanfiction style". Van rajta animés és saját, eredeti történetek, az utóbbiak mostanában eléggé elszaporodtak rajta, ajánlom figyelmedbe (: google kihozza a honlap linkjét, ha beírod a nevét (: amúgy barátnőm is most amolyan "blogba" ír, csak enyhén thrilleres, nem az a mindennapi stílus, amúgy azon az oldalon is megtalálható, amit javasoltam. a története címe "az élet hóbortja". google szintén kidobja első helyen. (:
Amúgy én nagyon szeretem azt a honlapot, engem is az ott írók ösztönöztek írásra, és nem bántam meg. Ajánlom neked is(: Mert csak egy jobb dolog van az olvasásnál: az írás ^^
EZt szoktam. Mióta elkezdődött imádom =D
ezt én írom, ha gondolod olvass bele! :))
Én is elkezdtem most egy blogot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!