Végülis mi lesz Nessei-vel És Jacob-val?
A bevésődés az a vérfarkasoknál amikor találkoznak valakivel és tudják, hogy ő az igazi...
(Legalábbis így értelmeztem)
Jacob és Nessei "egymásnak vannak teremtve" , LELKI TÁRSAK..
Szóval Jacob azért éppen az lesz Nessei számára akire szüksége van, mert végül is csak rá van szüksége...
szerintem igen, mint Quil és Kim sztem, vagy Sam és Emily
szóval szerintem mikor felnő a "párja" lesz, nem feltétlenül mindíg más szerepben, hanem ő lesz majd a barátja majd a férje, bár nem tudom h hogy lesz mert ugye Jacob tovább öregszik, Renesmee pedig 17 éves korban(látszólag) megáll a fejlődésben, hát nagyon nagy kár h nincs tovább a történet, mert nincs mit olvasnom:):D
Jacob nem öregszik tovább!!!!!!!!
Marad olyan amilyen most...
Ezt is írja a könyv, ha egy vérfarkas találkozik az "igazival" akkor mond le a halhatatlanságról vagy valami ilyesmi, de Jacobnak nem kell lemondania róla mert ugye Nessei is halhatatlan : )
[Első válaszoló]
ez hanyadik rész? mert én még csak most kaptam meg a 2-at ha valakinek megvan tovább nagyon kérlek küldd el e-mailba
nagyon fontos lenne imádom az Alkonyatot(L)
Hát írj egy e-mail-t vagy egy e-mail címet és átküldöm...
[Első válaszoló]
OLVASD EL!!!
[link] Írd be a keresőbe hogy "kamaszkorom utolsó nyara" ez egy történet cím nekem nagyon tettszik!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!