Írtóra jó...engem megfogott utoljára a Harry Potterért rajongtam így:D
2009. jún. 24. 21:55
13/20 anonim válasza:
Ha gondolod ajánlhatok neked egy fórumot, ahol ugyanekkora sikerre van és többségben csak fanok vannak:)
2009. júl. 29. 10:03
14/20 anonim válasza:
Twilight FOREVER
és ezzel mindent kifejeztem...
2009. júl. 29. 10:32
15/20 anonim válasza:
szerintem egy jól megírt kasszasikernek szánt könyv...amit egyébként nagyban befolyásolt Anna Rice Vámpírkrónikáinak Luis nevű szereplője...aki "vegetáriánus" vámpír....pontosan mint Carlisle ....és még vannak érdekes hasonlóságok el lehet olvasni:)
2009. júl. 29. 11:32
16/20 anonim válasza:
először a filmet láttam , sajnos... egyébként imádom, kiolvastam a könyvet is meg a kalózfordításokat is. te már másodszor olvastam el és még mindig nem tudtam betelni vele. az evernigth is jó volt , az evermore kicsit gyengébb de az is jó. de az alkonyat. ritka jó
2009. júl. 29. 23:32
17/20 anonim válasza:
Twilight Saga forever we love you!!!(L)(L)(L)(L)
2010. júl. 20. 15:22
18/20 anonim válasza:
szar
2011. márc. 16. 15:34
19/20 anonim válasza:
Sajnálom a fanokat,téged is nagyon kérdező,de nagyon rossz könyv:(
Lehet hogy más világba visz el,romantikus,csöpög,meg minden,de sajnos nem látjátok a fáktól az erdőt.Nálam itt még az ágy alatt is könyvek vannak,és még a pszichológiai lexikonomban is valóságosabb és szebb szerelem van mint ebben a könyvben.Komolyan.Borzalmas.
A filmről szólva legyen annyi elég hogy a mozi közepétől már az előttem ülő csaj tetkója jobban lekötött mint ez az unalmas,erőltetett,irracionális dolog ami még a "film" megnevezést sem érdemelte meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!