Mi a véleményetek az Alkonyatról?
könyv/filmről is szeretnék véleményt ha nem nagy gond:)
én ugyanis nagy fan vagyok és nem igazán tudom h magyarországon mekkora sikere van:)
köszönöm a válaszokat előre is:)
Én egyenlöre csak a Twilight-ot olvastam a new moont elkezdtem angolul.Állitolag a többi rész sokkal jobb mint az elsö:P
én filmben nem voltam képes végig nézni a mai napig sem:S
Én is nagy fan vagyok X D
Olvastam az összes részt és szerintem fantasztikusak...
Érdemes elolvasni őket : )
Én a filmet azelőtt láttam, hogy olvastam a könyvet és nagyon tetszett...de a könyv sokkal jobb.
Én először a filmet láttam és nagyon tetszett.Most olvasom csak a New Monnt és ennek is nagy sikere van nálam.Szerintem
mindegyik könyv nagyon jól sikerült:).És remélem a filmek is ugyan olyan jól fognak sikerülni,mint a könyvek:).
örülök h magyarországon is ekkora "fanság" van:D
én először a filmet láttam, aztán elolvastam mind a négy részt + az 5.ből ami megvan és elkezdtem előröl olvasni
most ott tartok h : kiolvastam egyszer mind a négyet+az ötből ami megvan, aztán twilight, new moon, eclipse, breaking down-t most olvasom( 27 fejezetet fejeztem be) és a filmet 16szor láttam szóval elvagyok, nem tudtad abbahagyni az olvasást, volt h bealudtam, szóval "fanság" van:D:Dimádom és nagyon megfogott benne valami, vagy talán az egész, mikor olvasom, egy kicsit olyan mintha én is cullen lennék egy kicsit:) jó érzés, imádom:):)
Twilight forever:D
Fantasztikus egy könyv.
Először félig elolvastam a könyvet utána megnéztem a filmet majd folytattam a könyvet. Nagyon ász! Annyira várom már a DVD-t 1000000000000000 % h megveszem! :D
Én is Twilight fan lettem :D
és mia kedvenc jelenetetekvagy idézetetek a filmből?:P
ha már itt tarunk vagy akár könyvből is:)
engem kiakaszt...nem szeretem amikor ennyire rászállnak egy filmre.bnőm kedvéért megnéztem eléggé tinifilm.perzse h.a 12-17 korosztály megőerül érte...amúgy semmi extra...hamar lecseng...
de már attól is ideges leszek ha a címét hallom...bocsi a rajongóknak,látom itt is van egy pár..de ez is egy vélemény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!