Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 17 éves lánynak milyen kicsit...

17 éves lánynak milyen kicsit komolyabb -nem a szokásos tinis- könyvet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 17:59
1 2
 11/20 anonim válasza:

jostein gaarder: sofie világa

paulo coelho: az ördög és prym kisaaazony

oscar wilde: a divat rabszolgái

patrizia gucci: egy gucci csáberejének titkai

2011. aug. 13. 09:50
 12/20 anonim válasza:

Jean-Dominique Bauby: Szkafander és pillangó

Betty Mahmudi: Lányom nélkül soha

Jerome K. Jerome: Három ember egy csónakban

2011. aug. 13. 13:39
 13/20 anonim válasza:
igazán érdemes elolvasni Dan Millman könyveit. Föként a Békés harcos utja-t :) 18 vagyok, nagyon ajánlom. "A könyv ami megváltoztatta az életemet" és ezt nem csak én mondom. Komolyan érdemes elolvasni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, persze már érettebbeknek valo :)
2011. aug. 14. 00:10
 14/20 anonim ***** válasza:
A legeslegjobb olvasmány lányoknak, Jane Austen! Én a Büszkeség és Balítélettel kezdeném a helyedben!
2011. aug. 14. 08:39
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. aug. 14. 14:23
 16/20 anonim válasza:
100%
Hogy a magyar irodalom se maradjon ki: Wass Albert: A funtineli boszorkány, Márai Sándor: A gyertyák csokig égnek, Ottlik Géza: Iskola a határon.
2011. aug. 15. 05:52
 17/20 anonim válasza:
William Paul Young: Viskó
2011. aug. 15. 10:12
 18/20 anonim válasza:

Vavyen Fable-től a Halkirálynő sorozat :)

De az összes könyve jó ^^

2011. aug. 15. 12:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Judith McNaught: Whitney, kedvesem (nem az a tipikus habos-babos-nyálas szerelmi történet

Robin Cook: Invázió (a leírás ne tévesszen meg, igen elgondolkodtató, letehetetlen könyv, nem bugyuta, űrharcolós sci-fi), Szfinx

Fekete István: Bogáncs és a többi műve is (minden életkorban mást szeretsz meg bennük, gyerekként az állatok történetére figyelsz, később az akkori emberek élettörténetére, a korra, amit hitelesen, lebilincselően, szórakoztatóan ad vissza)

Wass Albert: Adjátok vissza a hegyeimet!, Jönnek és más művei, a "nagymagyarkodók", vagy éppen a fújolók miatt sajnos sokan elkerülik a könyveit...

Nicolas Sparks: Szerelmünk lapjai

Sylvia Ber: Préritűz

2011. aug. 15. 20:21
 20/20 anonim válasza:

M. R. James-Szellemjárás Angliában

Harry Potter 1-7

Anne Hopper- Káma Szútra (összes könyv)

E. L. James sötét, szürke, szabadság ötven árnyalata

2013. febr. 5. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!