Ajánlanál valami jó könyvet?
Valami jó kis könyvet szertnék amik tinikről szolnak :)
A Jacqueline Wilsoh könyveket nagyon szeretem bár sokat nem olvastam :)
Szerelmes tinikről szoljanak,vagy csak a tinik életéről,de azt is elfogadom ami szerinted egy 13-14 éves lánynak nagyon jó
13/l
Nos ez a könyv nem épp tiniknek szól, de szerintem egy elég szép szerelmes történetet foglal magába :))
Paulo Coelho: Veronika meg akar halni
Köszönöm mindenkinek !:)
JA,igen első válaszoló a 16 leszek könyvek,ugye?Igen 2-ot olvastam és nagyon jók!
Igen, azokra gondolok! :) Én olyan 14 éves korom körül voltam, akkor bolondultam még a witch-ért. Azokkal hogy állsz? :)
Első voltam
Nem tizenhárom évesekről szól és nem szerelemről, ami először eszembe jutott, amikor olvastam a kérdésedet, de az a könyv az Életről és a csodáról szól. A Második lehetőségről.
F.H. Burnett: A titkos kert (The Secret Garden) Filmen is megvan, meseszép. Agneska Holland rendezte.
Janes Austen könyvei már kiskamaszoknak is kiválóak, mert egy okosabb, érzékenyebb tini megérzi, hogy mi a valódi kincs és a mélység ezekben a könyvekben.
Az én kedvencem, amit 12-13 évesen olvastam először, és cirka le sem tudtam tenni, másfél nap alatt "megettem", az ma is az egyik kedvencem: Alexandre Dumas Monte Cristo grófja. Ha beborul fölöttem az ég, ha nagyon elegem van mindenből, előszedem, végigolvasom és mindjárt szebb lesz a világ. El nem mondhatom, hogy hányszor olvastam, mégis mindnen alkalommal úgy olvasom, szívdobogva, mint először. Akárcsak Jókai Egy magyar nábob-ját.
Jókai összes műve kiváló egy tininek (is) - telis-teli van szerelemmel! -, és nem mellesleg akkora műveltséget és passzív szókincset, minden korban időtálló értékrendet meríthtesz belőle, amely holtodig elkísér. Úgy kapaszkodhatsz ezekbe a kincsekbe később is, bármikor, mintha az életed márvány tartóoszlopai lennének.
A romantika összes kincse a te korosztályodnál kezdődik - mármint akik már megértik és élvezik is a műveket. Ha bemégy egy könyvtárba, bármelyik kedves könyvtáros szívesen segít neked - örülnek, hogy van, aki szereti és értékeli is a könyveket.
Én is nagyon örülök, hogy találkoztam veled, itt a neten. Kevés emberke olvas, és ha tizenévessel találkozom aki szeret olvasni, az külön öröm. :)
Kellemes nyarat, és jó olvasást! :)
19:54-es! Igazán nem szeretnék kötekedni,de a "Veronika meg akar halni" abszolút nem neki való!!! Ráadásul nem is szerelmi történetről szól,hanem magáról az életről! Attól,hogy ezt a könyvet olvastad,vagy hallottál róla,még nem kell mindenkinek ajánlanod!
26/N
Köszönöm mindenkinek! A witch-et nem szeretem :)
Utolsó elötti válaszoló:Mindenképpen elolvasom a könyveket amit ajánlottál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!