Hogyan lehetne élénkebb a fantáziám?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok sok sok ötletet!:)2011. aug. 2. 19:12
1/4 anonim válasza:
Pl. olvass sok könyvet, nem kell feltétlenül régit, inkább mai szórakoztató regényt. Ez biztos hatni fog :)
2/4 A kérdező kommentje:
Sokat szoktam olvasni szinte mindennap másik könyvet:)
2011. aug. 2. 20:47
3/4 anonim válasza:
Olvass változatosan, különféle témákban. Ha mást nem, a bevált paneleket megtanulod kezelni, ez ugyan valódi fantáziát nem ad, de segíthet.
Illetve "álmodozni" nem tilos. :) Próbáld továbbgondolni az eseményeket, adott esetben a megtörténteket is, nem csak az olvasottakat, de ne nagyon éld bele magad, mert benne ragadsz az álomvilágban.
4/4 anonim válasza:
Nézz filmeket. Változatosan mindenféléket. Krimi, dráma, vígjáték, fantasy stb. stb. Nézz meséket, azokban rengeteg mesebeli lény pl.: tündérek, boszorkányok stb. Ezekről a lényekről álmodozz. Álmaidban mindig járj más és más helyeken, mindig más ás más helyzeteket képzelj el. És végül az előző hozzászóllókkal egyetértve én is azt ajánlom hogy olvass többet, amivel még a szókincsedet is tudod fejleszteni. Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!