Rajtam kívül ki szereti Darren Shan könyveit? :D
2011-12-06 17:52
F.Nagy Piroska a nagyid?Adj neki egy ölelést helyettemXD
Egyébként nem vagy egyedül,én és a legjobb barátnőm imádjuk a Vámpírkönyveket(ő ajánlotta)
Olyan mértékben imádom hogy már-már függő vagyok.
Nagyon alulértékelt mű.Sokkal nagyobb figyelmet érdemelne mint a twilight vagy a vámpírnaplók.Darren Shan vámpírjai igazak,nem olyanok mint a legtöbb fantasy könyvben leírt szörnyek.Rengeteget szenvednek azért az életútért amit maguk választottak,szigorú szabályok kötik meg lelküket,nem tűrik a megszégyenülést,az árulást,és a felesleges vérontást.Nem földöntúli gonosz démonok,emberi lények voltak mielőtt saját akaratukból beléptek az árnyak világába.
...Bocsi eltértem a tárgyról.
Szóval alulértékelt mű,ami szerintem a filmnek is köszönhető,nem lett olyan hatalmas nagy durranás mint ami pikk-pakk lehetett volna ilyen jól kidolgozott,izgalmas és kalandos alapsztorival mint amit a könyvek kínáltak.
A karakterek sem lettek túl jók.Először is...
MI LETT MR.CREPSLEY CUKI TÜSI HAJÁVAL?!
Göndör...narancs...olyan mint egy bohóc.
ÉS KI MONDTA HOGY -ENNYIRE- ÖREG?!
Az alapján hogy valóban hány éves(180-200)maximum úgy néz ki mint aki a harmincas évei végét-negyvenes közepét tapossa.Kiszámoltam.Tegyük fel,hogy 20 éves volt mikor megvérezték.Ha ehhez hozzá tesszük hogy 10 évente egy évet öregszik,ki lehet számolni hogy 30 évesen 21-nek látszik,40 évesen 22-nek és így tovább.Ha így számolom maximum 38 évesnek kellene látszania(plusz az a pár év amit inasként töltött,így el lehet jutni 40 valahányig,csak nem tudjuk hogy hány évig volt félvámpír)
ÉS ERRE MIT KAPUNK?
...nem is mondom inkább,csak a helyet foglalom,megállás nélküli panaszáradat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!