Rajtam kívül még szereti valaki Sidney Lawrence könyveit?
szerelem Jamaicában, megkésett vallomás, szívbárbaj
csak ezt a 3at olvastam tőle, de ezek nagyon tetszettek
Én Sidney Lawrence, Diana Palmer és Amanda Ouick könyvekkel szerettem meg az olvasást 14 évesen. Azóta eltelt 20+ év de sok egyéb más: horror, fantasy, scifi, krimi mellett a mai napig szívesen olvasom a könyveiket, már amit be lehet szerezni. Sajna az évek alatt sokat költöztem, és a gyűjteményem nagy része ezekből elveszett:( így mostanság kezdtem el újra begyűjteni ezeket a könyveket.
A napokban olvastam ráadásul, hogy SL magyar szerző, hát ledőbbentem rajta! Nem tudtam.
Régi kérdés de azért válaszolok.
Én több műfajban szeretek olvasni, a romantikus az egyik, és imádom Sidney Lawrence könyveit:) vele szerettem meg az olvasást fiatalon. A könyvei legnagyobb része 40db, meg is van.
A szerelem fogságában és a Második esély c. regényeit sajna sehol nem tudtam még megszerezni, ezek hiányoznak a gyűjteményemből.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!