Mit gondoltok Agatha Christie - Tíz kicsi néger című könyvéről?
Figyelt kérdés
Én most olvasom, és még csak a felénél tartok (még csak hárman haltak meg, és hét figura maradt). Én már most imádom és alig bírom letenni, és úgy érdekel, hogy ki lesz a végén Mr. Lacky. Én kettőre gyanakszok, de mivel törzs Poirot-olvasó vagyok megtanultam, hogy Agatha Christie-nél sosem az a gyilkos, akire gyanakszunk. De én végül is mindenkire gyanakszok valamiért, de van két fő.
Ti kire gyanakodtatok a legjobban? Persze ne mondjátok el, hogy ki a gyilkos (de nem lennék meglepve, ha egy teljesen független személy lenne).
Várom a válaszokat, és a véleményeteket is! :)
12L
2011. júl. 26. 14:27
11/14 anonim válasza:
Ja a másik meg ez, hogy ki a gyilkos.. szerintem ez csalás! Nem ér hogy pont ő a gyilkos, aki. Átejti az írót tök nem fair módon.
12/14 gal16 válasza:
Nagyszerű könyv izgalmas, és a végkifejlete is érdekes lett.
Egyik magyar írónk Lőrinc L. László is ebből a regényből vett sok ötletet a saját regényeihez.
13/14 anonim válasza:
Egyik legjobb Agatha Christie könyv , én pár napja olvastam ki és csak ajánlani tudom!
14/14 anonim válasza:
Most olvastam ki, és egyszerűen zseniális!A végén én is nagyon meglepődtem azon, ki a gyilkos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!