Szia! :) Sok sikert kívánok hozzá. Tudok egy e-mailt ahol a Ciceró kiadó főszerkesztője elolvassa. :) Hátha segíthettem neked!
cicero@chello.hu
2011. júl. 25. 14:32
2/17 anonim válasza:
Szerintem először kezdj el blogolni és ott bemutatni a történetedet. Ha már lesz egy nagyobb rendszeres olvasó táborod szerintem nagyobb az esélye , hogy kiadják a könyved.
2011. júl. 25. 20:04
3/17 anonim válasza:
20:04 !! Kezdjük ott, hogy ugy kevesebb az esélye. mert nem jó üzlet kiadni, hiszen hülye ember az, aki megvesz avalamit amit aztán ingyen elolvashat egy blogon..
Amugy meg a ciceró-s jó ötlet. sok sikert :)
2011. júl. 25. 22:22
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az e-mail cimet... Majd megpróbálom ha meglessz a könyv :)
meg még annyi, ha sa ját tapasztalataimat velem történt dolgokat is beleírok kis csavarral meg + fantáziával az jó ötlet? :)
2011. júl. 25. 23:09
5/17 anonim válasza:
minden író a saját tapasztalataiból építkezik valamilyen szinten. (:
2011. júl. 25. 23:24
6/17 anonim válasza:
Nevetséges a végeredmény, ha valaki olyanról próbál írni, amiben nincs tapasztalata. Tehát igen, jó, amit csinálsz. :) Privátban elküldesz nekem egy részletet?:) Talán rá tudok világítani pár hibára, és ezáltal tudok segíteni, hogy még jobb legyél!
2011. júl. 29. 11:49
7/17 anonim válasza:
Remélem sikerrel jársz.èn is írok :)
2011. júl. 29. 17:15
8/17 Gordon Freeman válasza:
sok kitartást és sikert az íráshoz. :)
én is ezen gondolkodom mint te, mármint íráson, de még csak pár hete körvonalazódott ki elhatározássá.
bizony évekbe is telhet, de megéri szerintem
2011. júl. 30. 00:51
9/17 anonim válasza:
szerintem nem a cicerónál kéne először próbálkoznod, mert most a könyvmolyképző kiadó a nyerő, és a ciceró könyveket nem veszik olyan sokan.persze azok között is vannak igazi csillagok, mégsem kapnak most annyi figyelmet, mint 3-4 éve, a twilight korszak előtt.a könyvmolyképző vörös pöttyöseit rengetegen szeretik, és nem kell feltétlenül fantáziának lennie, valamint most jelent meg az új sorozat, az arany pöttyös, ami most nagy divat.Persze a jonatán könyvek is nagy siker, de az inkább csak a böszörményi gyula rajongók körében.Remélem segítettem :)óh, és ott Katona Ildinél próbálkozz, akár facebookon levélben kérdezd meg, mi a teendő, de Szurovecz Kitty,benina és Hujber Adrienn is biztos segítenének
2011. júl. 30. 14:35
10/17 anonim válasza:
Hát mondjuk egyáltalán milyen könyvet fox írni?
Mert ha fantasy. Vámpíros, vérfagyasztó vagy hasonlók akkor igen a Vörös pöttyös az jó.
Én a cicerót szeretem a legjobban. Jó lehet, hogy azért mert gyerek vagyok meg miden. De Leiner Laura Szent Johanna Gimije rohamosan tör előre. És nagyon nyerő könyv. És azt is tisztázd, hogy melyik korosztálynak írod. Felnőtteknek. Fiatalabbaknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!