Olvassátok el, hogy tettszik?
Ezek gondolatok, és megértem ha zavarosnak, vagy érthetetlennek találjátok, de kíváncsi voltam a véleményetekre. A ...vagy azért van egy - egy bekezdés elején, mert ez olyan mint egy felsorolás, aminek a közepére kapcsolódsz be. A zárójeles személyes megszólítás, azért van ott, mert ezt eredetileg egy barátomnak írtam...
Egy önnmagának élő, egoista kislány dolga mostanában
( remélem nem leszel ilyen soha ) :
...vagy magadat nézed a tükörben, vagy a kocsi visszapillantó tükrében, vagy a helyi fodrászat üvegén keresztül, vagy anyukád napszemüvegén keresztül, vagy a márványpadlóban, amit direkt olyan fényesre sikáltattál, hogy láthasd magad benne, vagy ha semmi sem tükrözi vissza az arcképed, akkor is csak magadat látod mindenhol...
Egy Istennek élő, majdem, hogy apáca kislány dolga mostanában ( bár tudomásom szerint még ez sem mondható el rólad ):
...vagy imádkozol a szeretteidért, az eddig meg nem tértekért, a szenvedőkért, a természeti katasztrófa áldozataiért, az elhunytakért, a fiatal anyákért, a korosodó bácsikért, a 30 - as nőkért, akik megtalálták első ősz hajszálukat a hajukban, a szerencsétlenekért, akik zoknival hordják a szandált, a sarki boltosért és persze értem...
van több is, de gondoltam azt már nem lenne türelmetek végigolvasni :)
Szia!
Szerintem nagyon jó az ötlet, a megformáltság, ahogyan kivitelezed, de legyél egy kicsit konkrétabb, bővebb! Alighogy belelendülsz, leállsz, és rátérsz egy másikra. Egyébként kreatív vagy, és ha még egy kicsit csiszolgatod az irományaidat, szerintem érdemes elgondolkodnod a folytatáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!