Mi ennek az 'általam szerkesztett történetű' könyvnek a címe?
Talán van már 10 éve is, hogy olvastam egy olyan könyvet, amiben a kezdő sztori adott volt, majd pedig több lehetőség közül lehetett választani (pl: megküzdök az ellenséggel, vagy kikerülöm, és másik úton megyek be a kastélyba.), és így az olvasó alakíthatta a történetet, ha akarta, soha nem lett vége :) ha valaki meg tudná mondani ennek a stílusát, már annak is nagyon örülnék, de igazából egy konkrét könyvet keresek. Legalább 7 éves, de lehet, még több, a történet pedig egy férfiről szól (ember-e vagy más lény, már nem tudom), egy kastélyban játszódik a történet, és különböző ellenségekkel/szörnyekkel kell megküzdenie, persze attól is függ, én hogy akarom a történetet. Volt benne valami nővel kapcsolatos sztori is. A könyv maga A/5-ösnél kicsit kisebb volt, sötétkék vagy fekete színű volt, és azt hiszem a címében benne volt a kastély szó.
Nagyon régen olvastam már, de akkor megfogott. Utána próbáltam felkutatni sok helyen, de pontos cím nélkül sajnos nem sokra jutottam. Ha valakinek mégis rémlik hasonló, kérem ossza meg velem! Bármilyen építő jellegű hozzászólásnak örülnék! Köszönöm!
"Kaland játék kockázat" könyv lehetett?
Itt vannak képek (lent):
"Lapozgatós könyv"-nek is hívták, és az volt a lényege, hogy ha így döntesz, akkor a bla oldalra kellett lapoznod, és ott folytatódott a történet. Ha másképpen, akkor egy másik oldalra.
Kis fejezetekből állt.
Talán, erre gondolhatsz.
szerintem is a "kaland,játék,kockázat" lehet
tényleg jó könyv,én nagyon szeretem ezeket olvasni
13/L
A KJK könyvek 20-30 évvel ezelőtt futottak ki.
Szerintem sanszosabbak a Cherubion kiadó Harcos Képzelet könyvei, azok olyan 10 évvel ezelőtt futottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!