Mondanátok (nem sablonos) különleges képességeket? (a könyvemhez kell)
Figyelt kérdés
Könyvet írok, és nem tudom, hogy milyen különleges, dolgokat tanulhatna egy fiatalabb lány egy idős, bölcs embertől. Mindkettőjüknek van sárkánya, szóval eleve nem mindennapi emberek. A lány afféle "kiválasztott", és fel kell készülnie a küzdelemre (hosszú történet), és a bölcs öregember tanítaná. Milyen különleges képességeket tudtok mondani, amik nem kifejezetten sablonosak, nem is másoltak, és a végén majd a válaszokból "összemixelek" egy képességet, ami bekerül a könyvbe.2011. júl. 15. 20:53
21/31 A kérdező kommentje:
HOGY TALÁLTAD KI? :) Pontosan erre gondoltam én is: de ez úgy lesz, hogy csak rengeteg meditálással, gyakorlással éri el ezt a fajta kommunikációnak a lehetőségét. Van egy medálja (emiatt lesz belőle afféle kiválasztott) és már azon keresztül is sejt valamit a sárkány érzéseibl, mondanivalójából.
2011. júl. 19. 18:13
22/31 anonim válasza:
Bocsi, nem akartam lelőni a poént. :D Ez a meditálás stb. jó ötlet. :)
23/31 anonim válasza:
Hát ez eddig elég elcsépeltnek hangzik, de ki tudja.
24/31 anonim válasza:
nem sablonos? minden jót ellőttek hálivúdban
25/31 A kérdező kommentje:
Ebben sajnos igazad van :/
2011. aug. 6. 18:12
26/31 anonim válasza:
Ne bántsátok már, első könyvnek tökéletes, majd idővel tud újat írni. :) Amúgy aki azt állítja, hogy már lehetetlen valami új, jó dolgot alkotni, az egy lelki nyomorék! :)
27/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, elég jól haladok a könyvvel. Egymás után jönnek a jobbnál jobb ötletek! Köszönök mindent :D
2011. aug. 7. 21:47
28/31 anonim válasza:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:04
ha rám céloztál köszi ^^
29/31 anonim válasza:
Te ébresztetted bennem a gondolatot, nincs mit. :D
30/31 anonim válasza:
Mmm... How to train your dragon? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!