Milyen gyorsan olvastok? (oldal/perc, másodperc)
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 22:58
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
Am utolsó, nem kifejezettem perc,mp-t vártam ez csak egy viszonyítási alap volt :D
Szóval kiderült, hogy a kötelezőket lassabban olvassuk, mint egy olyan könyvet, ami tetszik is. De van aki direkt olvassa azt is lassan.
Am én is most fejeztem be egy 450 oldalas kötelezőt nagyon apró betűs volt és sok helyen unalmas leírásokkal tűzdelve úgyhogy volt ahol forgattam egyet.
2011. júl. 12. 20:13
12/12 pitya1414pitya válasza:
Én 1 óra alatt 45-55 oldalt tudok elolvasni. De az idővel mindig egyre lassabban 3 óra olvasás után már csak 25 oldalt sikerül fárad a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!