Hogy szoktatok olvasni?
Én pár évvel ezelőtt hangosan olvastam (azaz suttogva) de nekem úgy lassabban ment, és akkor elhatároztam, hogy magamba fogom olvasni, de sokkal kevesebb idő lefolyása alatt tudom elolvasni ugyanazt a mennyiségű szöveget.
Szóval nem tudom, de próbálj meg te is magadban olvasni, mert azért buszon vagy villamoson gondolom nem olvasgatsz hangosan, és ha az a baj, hogy olyankor nem tudsz a szövegre koncentrálni, mert elkalandoznak a gondolataid, akkor inkább pihentesd egy kicsit az olvasást és utána próbálkozz meg vele, amikor már maximálisan oda tudsz figyelni a kijelölt szövegre.
Ez egy nagyon aranyos kérdés volt, megmosolyogtattál, köszi :-)
Magamban olvasok én is, ha valamit írtam, azt hangosan szoktam felolvasni, hogy "lássam, hogy hangzik".
Magamban, lassan. Kivéve, ha valakit idegesíteni akarok. akkor hangosan, amíg ki nem megy a szobából:D
Sokan mondták már nekem, hogy "Jajj, de lassan olvasol, én ezt a könyvet elolvastam két napa alatt, te meg már két hete olvasod". De én nem igazán értem, hogy egy tök jó 4-500 oldalas regényt miért jó pár órába belesűríteni. Én szeretem magam beleélni a könyvbe, hogy emlékezetes maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!