Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy szoktatok olvasni?

Hogy szoktatok olvasni?

Figyelt kérdés
Tehát, hogy magatokban,csendesen,hangosan..Arra lennék kiváncsi,hogy szoktatok olvasni!:)
2011. júl. 8. 01:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Magamban:)Régen alsóban mikor kicsi voltam mindig hangosan, azóta nagy szamár lettem 19 éves, magamban olvasok szinte mindent neten,könyvből, csak ha vmi érdekes storyt találok felolvasom itthon a családnak , legyen nekik is jó hangulatuk:D
2011. júl. 8. 06:44
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Magamban. Egy 500-600 oldalas konyvet 4-5 ora alatt kiolvasok.
2011. júl. 8. 07:12
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor nekem azért megy olyan lassan az olvasás mivel én hangosan szoktam olvasnixD.Köszi a válaszokat!:)
2011. júl. 8. 10:39
 4/12 anonim ***** válasza:

Én pár évvel ezelőtt hangosan olvastam (azaz suttogva) de nekem úgy lassabban ment, és akkor elhatároztam, hogy magamba fogom olvasni, de sokkal kevesebb idő lefolyása alatt tudom elolvasni ugyanazt a mennyiségű szöveget.

Szóval nem tudom, de próbálj meg te is magadban olvasni, mert azért buszon vagy villamoson gondolom nem olvasgatsz hangosan, és ha az a baj, hogy olyankor nem tudsz a szövegre koncentrálni, mert elkalandoznak a gondolataid, akkor inkább pihentesd egy kicsit az olvasást és utána próbálkozz meg vele, amikor már maximálisan oda tudsz figyelni a kijelölt szövegre.

2011. júl. 8. 13:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Most magamban olvastam...Ténleg gyorsabban megy sokkal gyorsabban....már mindjárt befejezem a könyvet:DKöszi a válaszokat!:)
2011. júl. 8. 14:57
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon aranyos kérdés volt, megmosolyogtattál, köszi :-)

Magamban olvasok én is, ha valamit írtam, azt hangosan szoktam felolvasni, hogy "lássam, hogy hangzik".

2011. júl. 8. 16:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem! (13:27-es)
2011. júl. 8. 17:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is magamban, de még úgy se valami gyorsan, de így megértem a szöveget. Kiskoromban így szoktam meg.
2011. júl. 8. 20:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Magamban, lassan. Kivéve, ha valakit idegesíteni akarok. akkor hangosan, amíg ki nem megy a szobából:D

Sokan mondták már nekem, hogy "Jajj, de lassan olvasol, én ezt a könyvet elolvastam két napa alatt, te meg már két hete olvasod". De én nem igazán értem, hogy egy tök jó 4-500 oldalas regényt miért jó pár órába belesűríteni. Én szeretem magam beleélni a könyvbe, hogy emlékezetes maradjon.

2011. júl. 8. 22:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Magamban olvasok könyveket cikkeket, viszont ha tanulok vagy memorizálni akarok valamit, akkor hangosan, hogy rögzüljön :)
2011. júl. 8. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!