Twilighterek! Ötlet?
Kellene valami ok, amiért a farkasok és a vámpírok már Bella megérkezése előtt megutálják egymást.
pl. Cullenék megöltek vkit a farkasok közül.
De ez mondjuk hülye példa mert miért tették volna? xD
Szóval ha van valakinek vlami ötlete nagyon megköszönném! :)
A kedves elöttem válaszolók már nagyvonalakban elmondták a történetet. Itt van részletesebben:
A vérfarkasok eredetileg Szellem harcosok voltak akik képesek voltak elhagyni a testüket, hogy szellemként harcoljanak. Egystzer történt, hogy egy szellemharcos megkért egy farkast, hogy ossza meg vele a testét. A farkas beleegyezett, és amikor már jópér éve éltek így akkor jöttek be a vámpírok. Amigor a farkas (és a szellemharcos) találkoztak a vámpírral aki éppen egy embert fogyasztokk a szellemharcos nagyon feldühödött és visszaváltozatt emberré.Onnantól neki és a fiainak megadatott az a képesség, hogy farkassá változzanak.
Remélem segitettem Ui.:Az Eclipse Legendák című fejezetében van
Tudom de nem erre gondoltam :)
Olvastam a könyveket nem is egyszer. Csakhogy annyira megihlettek hogy saját blogot csináltam és ahoz kellett volna valami ötlet ezen kívül. :)
De azért kösz ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!