Twilighterek! Ötlet?
Kellene valami ok, amiért a farkasok és a vámpírok már Bella megérkezése előtt megutálják egymást.
pl. Cullenék megöltek vkit a farkasok közül.
De ez mondjuk hülye példa mert miért tették volna? xD
Szóval ha van valakinek vlami ötlete nagyon megköszönném! :)
Szia!
Megerősíteném az utolsó válaszolót!:D
Az Eclipse-ben megtalálod.
A harmadik részben mesélik el Bellának a történetet.
Benne van a könyvben és a filmben is.
Nem úgy értettem.
Olvastam a könyvet és abban az is benne van hogy egyezséget kötnek mert Cullenék nem veszélyesek.
De most nekem egy olyan ötlet kellene amiért mégis megszegik...
Szerintem akkor lehetne pl.: úgy, hogy Cullenék átváltoztattak valakit. Haldoklott és nagyon megsajnálták. Könyörgött nekik, hogy segítsenek rajta. Felajánlották, hogy átváltoztatják. Beleegyezett.
Amiért az a személy is akarta, hogy átváltozzon, ezért nem támadták meg a farkasok a vámpírokat csak nagyon megharagudtak, mert az alkuban az is szerepel, hogy nem változtathatnak át senkit. Ezért voltak annyira dühösek mikor megtudták, hogy Bella is át akar változni.
VAGY:
Cullenéknál volt vmi vámpír pl. régi ismerős és ő nem állatok vérén élt és megtámadott egy indián lányt,mert nem tudott az alkuról vagy nem vette figyelembe.
A farkasok a Culleneket hibáztatták, mert az ő "barátjuk" volt.
köszi :D
ezek remek ötletek :D
sokat segítettél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!