Barátnőm elkezdett írni egy Gabrieles regényt! Megnézitek?
És érdekelne a véleményetek. A Prológussal indult egy versenyen, ami most zajlik.
Itt találjátok: [link]
Elárulom, hogy a kereszténység majdnem mindenféle hitvilág összekeveredésével jött lére, és majdnem minden vallásnak van közös elemei.
Én is elolvastam és szerintem szépen fogalmaz, csak kissé megfakult a prológushoz képest a továbbiakban, erre figyeljen, mindig ugyanolyan stílusban kell végigírni - tudom, hogy nehéz, mert én is valamiféle író-növendék lennék, bár az első könyvem kész katasztrófa, a második már jobb lett, de tökéletlen, a harmadikat pedig még írom.
De szerintem ezzel nem lesz gond, ötletes és nagyon bátor egy magyar környezetbe helyezni a cselekményt.
Viszont nem tudom, hogy így akarta írni, vagy csak így sikerült, de szerintem a fejezetek kicsit rövidek, szerintem legalább húsz oldalt illene 12-es betűmérettel írni. Persze ez csak formaság, ha jó a cselekmény és érdekes, akkor nem baj a hossza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!