Naponta kb. mennyi időt töltesz olvasással?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 16:07
1/10 anonim válasza:
Milyen olvasással? ;) Irodalmat kb. napi két órában jó, ha tudok olvasni, szakfolyóiratokat, tanulmányi okokból jegyzeteket, tankönyveket ehhez képest legalább hat órában, és a fennmaradó időmben olvasom a netet. De csak legyen vége az államvizsgának, megváltozik ez!
2/10 anonim válasza:
4-5 ora minimum, de ha lehet akkor tobbet is. Kepes vagyok alvas helyett is olvasni, aztan masnap hulla vagyok.:)
3/10 anonim válasza:
Amennyire időm engedi. Minimum 2 óra általában, naponta.
4/10 anonim válasza:
nem olvasok minden nap, de ha van időm, akár 8-10 órát is egyhuzamban.
5/10 anonim válasza:
Attól függ, ha épp nagyon jó könyvem van, akkor kb 10 órát, de ha nem annyira izgi, akkor csak 1-2 órát... persze, csak ha ráérek, mivel most már nyár van, szerencsére több lett:P
6/10 anonim válasza:
Volt már olyan, hogy egész nap felkeltem, olvastam, kimentem ebédért, behoztam, olvastam, egész délután is olvastam,, vacsiztam, majd lefekvésig olvastam. Had ne mondjam, utána egy hétig fájt a hátam xD
Amúgy ha éppen valami jót olvasok akkor napi 3 óra volt, iskolaidőben, nyáron még nem tudom, mert nem "mertem" semmit olvasni, mivel holnap megyek megvenni a vámpírnaplók 7. részét és sajnálnám azt a könyvet, amit elkezdtem volna, mert úgyse fejezem be amikor a polcomon figyel a VD :D
7/10 anonim válasza:
Változó :) Van, hogy képes vagyok akár egész álló nap, estébe nyúlóan is olvasni, ha igazán izgalmas a könyv.
8/10 anonim válasza:
Ez változó, de ma például 5-6 órát legalább olvastam és szándékomban áll még ma befejezni azt a 60 oldalt ami maradt.
9/10 anonim válasza:
Változó, olyan 4-5 órát, mert közben tenni is kell valami hasznosat. De volt már olyan, hogy egy nap alatt elolvastam három Darren Shan regényt.
10/10 anonim válasza:
Én attól függ, hogy mikor, de úgy átlagban kb. 2-3-4 sőt még 5 órát is szoktam olvasni, bár én nem szoktam nézni az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!