Milyen könyveket ajánlotok? Lehetőleg könyvtárból kikölcsönözhető legyen.
Figyelt kérdés
Semmiképpen ne legyen vámpíros és egyéb természetfeletti témájú, valamint az állatos könyvektől is vonatkoztassunk el.
Kedvencem a Lányom nélkül soha, ehhez hasonlóakat szívesen olvasnék.
Ami érdekel, az a történelem (leginkább a magyarság eredete és a 19. század utáni események), politika, pszichológia.
Nem csak ezekben a témákban kell gondolkozni, és száraz szakmai könyvekre sem vágyom.
2011. jún. 4. 23:47
1/2 anonim válasza:
A fátyol mögött... Azt hiszem, ez a címe. Elég nyomasztó a témája, én belekezdtem, de nem olvastam végig, mert olyan időszakom volt, hogy a komolyabb olvasmányokkal hadilábon álltam, viszont barátnőm elolvasta, és imádta.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ezeket megtalálod a könyvtárban,ha nem bocsi:(
Ben Elton:Parázs a Hamu alatt
E.R.Borroughs:Tarzan(könyvsorozat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!