Mit gondoltok a könyvemről?
A címe A vámpírok háborúja
A lényeg,hogy egy lány azzal, hogy könyvet ír, megnyit rengeteg kaput a vámpíroktól az ő világába, ahol az élelemért háború indul
Egyelőre még csak atörténet van meg de kiv
áncsi vagyok, érdemes-e folytatni?
Megint az első =)
A Karcolatról nem tudok véleményt mondani, mert nem ismerem, de ajánlok három oldalt, ahova felteheted, ha nincsenek a fejezeteken helyesírási hibák.
Ezek: [link]
Sokan vannak, akik egyszerre mindháromra töltik fel, szerintem nagyon jó a légkör, én mind a hármat nagyon szeretem =)
Itt újra az első =D
Igen, nagyon az lenne, bocsi =D
Az utolsónak: olyan történetet próbálok kitalálni, ami...hát, nem tul gyakori, és mint azt az elözökben is irtátok, mint a tvájlájt, ott azért másfajták a vámpirok, mig nálam nem olyanok lesznek, sokkalta "drakulásabbak" :)
Amugy van még néhány regény ötletem, de azok még nincsenek vmi elörehaladott állapotban...
Nekem az nem tetszik hogy túl angolos neveket használsz szerintem mivel magyarok vagyunk Használhatnál magyar neveket , Ha észrevetted eggyik zenekar sem futott be amelyiknek angol neve volt . Volt merszük az Angol íróknak is a saját nyelvükhöz tartozó neveket írni és ezért futottak be szerte a világban , Lehet ha most le írod azt hogy Feri ki röhögnek de szerinted a Harry Potter nevén nem röhögtek sokan az angolok ? sokkal jobban értékelnék az emberek ha a saját országodból vennél neveket könyvben .
A történet maga nem rossz de ahogy elöttem is írták túl részletezed a lényegteleneket a lényegeseket meg nem és ha már kritkán van a hangsúly akkor be kell vallanom kicsit unalmasan olvastam , lehet az a baj hogy tényleg sok a vámpíros történet, de ha neked ez a téma tetszik akkor ne halgass senkire .
Egy pár jó tanács :
Mivel soka az ilyen nyálas vámpíros történet ezért más honnan meríts ihletet , tehát ne legyen benne túlságosan nyálas szerelmi történet , ajánlok egy filmet amit megnézhetnél ebben a filmben tényleg a vámpírokon a hangsúly , ezzel nem azt akarom mondani hogy ezt a filmet írd meg csak hogy szerintem ehez hasonló vámpiros történetek azok amik igazán jók .
Oh igen, láttam és olvastam is! :)
Nagyon tetszett, és köszi a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!