Van itt más 14-15-16 éves, aki könyvet ír?
Én pár éve kezdtem... Most 15 vagyok :)
Ti mikről írtok? Mikor szoktatok? Nekem hétköznap semmi időm így hétvégén "pótolok"... És mikor/hol akarjátok majd kiadni?
én :)
írj privit ha beszélgetnél akár erről, akár másről
14/L
Én is írok, két ikerről szól, és mikor van kedvem hozzá :D Sok szabadidőm van így bármikor.
Hogy hol adom ki azt még nem tudom, majd idővel eldől :) De mindenképp könyvesboltban szeretném viszontlátni
14/L
Én is szoktam =)
Már negyedikes korom óta írogatom a dolgaimat, de még soha nem fejeztem be egyik történetemet sem, bár van egy animés fanfiction-öm, ami nagyon közel áll hozzá. Amúgy saját történeteket szoktam, javarészt romantikus, fantasy. Nem tudok meglenni a természetfeletti nélkül, pedig néha már engem is aggaszt, hogy nem tudok egy épkézláb sztorit kitalálni boszorkányok, sárkányok és egyéb gyíkok nélkül =D
Idén koleszos lettem, hétköznap nulla magánélet vagy szabadidő, ezért csak hétvégén tudok írni. Amúgy mindig éjjel írok, ha suli van, ha szünet. Megszokás, nem tudom. Mindenesetre nagyon jól esik lefekvés után egyedül a sötétben, miután valami pszichés horrorjelenetet marcangoltam =D
15/L
Előző vagyok.
Ezt lefelejtettem: A kiadásom nem sokat gondolkodom, azt hiszem, előtte be kellene fejeznem egy történetet =)
Én novellákat írok, kicsit több mint fél éve foglalkoztat a dolog és saját ötletek alapján elkezdtem írogatni, bár még sokat kell fejlődnöm/tanulnom (sajnos a helyesírásom is rossz :( ) de hátha meg tetszenek pár embernek akik olvasnák a dolgaimat... Nekem már ez is nagy öröm lenne..
15/F
20:29 írtam! :)
20:33 jó ötlet, nekem is volt ilyen ikresem... de az csak fanfiction :)
20:40 én is természetfelettiről/paranormális dolgokról írok! állandóan... nagyon érdekel ez a dolog. szóval szellemektől kezdve angyalokon át a kitalált lényekig mindenről szívesen írok. de ez szerintem most nagyon "divatban van", lásd hogyan lettek milliárdosok a Harry Potter (varázslás) és a Twilight (vámpírok) könyv szerzői, ebből mindkettő természetfeletti, szóval fel a fejjel ;)
21:18 szerintem olvass minél többet, és így nem csak a helyesírásod fejlődik, hanem több kifejezést is megismersz. én szívesen olvasnám a dolgaidat! :)
Én írok, most töltöm a 17-et! :) 13 éves korom óta írok, és úgy érzem, nagyon sokat fejlődöm. A mostani regényemet úgymond a saját szórakoztatásomra írtam, már több mint 100 A4-es lap, de sajnos abbamaradt a suli, tanulás miatt. Talán nem annyira eredeti a sztori (bár a mai világban eredetit alkotni nagyon nehéz, de nem lehetetlen.).
Van benne egy kis véletlenszerű időutazás, ottragadás, szerelem, humor, kínos pillanatok. :)
Kedves kérdező!
Pontosan így próbálom fejlesztgetni ezt.
Ha érdekel itt az blogom ahova töltögetem fel a dolgokat (ez az új oldalam) [link]
Ez a régi, itt vannak régebbi írások is, bár szerintem nem túl jók..) Ha esetleg elolvasnád valamelyiket szívesen várom a véleményed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!