Kérdés olyanoknak akik szeretik a Mangát?
Figyelt kérdés
nem tudja valaki hogy a következő Mangáknak: Beast Master, Dengeki Daisy és Uwasa no Midori-kun!! lesznek e további fejezetei (vagy vannak és ha igen akkor hol találom meg?) magyarul vagy nem lesz több, vagy ezt még nem lehet tudni... és ha lesz akkor várhatóan mikor?? tud valaki segíteni?2011. máj. 27. 19:39
1/11 anonim válasza:
Nme biztos, hogy tudok de megpróbálok. Szerintem a legegyszerűbb az lenne, ha keresnél valamilyen komolyabb rajongói oldalt. Best Masternek 2kötet, az első már magyarul is megtalálható, a 2.csak angolul van. Olyan nincs, hogy lesznek-e magyarul... ? Minden mangát fordítanak magyarra, többségében rajongók összeállnak, és stb..stb.. Ha nem jön ki folytatás, akkor valószínűleg nem lesz magyarul se! Manga.hu-ról letölthető a B.M. magyar fordítása, angulul csak olvasni tudod a Mangareader.net-en, ha tudsz angolul szerencsés, ha nem kell egy csapat, akik ebben a segítségedre lesznek. Van egy módszerem, hogyan lehet manga-olvasós oldalról leszedni az anyagot. Ha érdekel, írj! A másik mangádnak utánanéztem, 47.fejezetig megvan, még nem fejezték be. 32-ig magyarul, elvileg itt megnézheted: Animeaddicts.hu a harmadik kötetig meg leszedheted innen: Animefever.hu Re méleg tudtam segíteni.
2/11 A kérdező kommentje:
ááá félistenvagy köszönöm széépen
2011. máj. 27. 21:30
3/11 anonim válasza:
Nm:) örülök, hogy segíthettem, mert így megismerhettem ( és megszerettem) a B.M-t. Ha szeretnél még valamit tudni, írj bátran privit.
4/11 anonim válasza:
manga, kis kezdőbetűvel. Így helyes.
A Dengeki Daisy-nek nincs több fejezete. Az ott ér véget, és vége.
5/11 A kérdező kommentje:
igen de hogy én eddig csak 3 fejezetet találtam meg magyarul és csak azt szerettem volna tudni hogy lesz e még magyarul fejezet és ha igen hogy nem e lehet tudni hogy mikor
2011. máj. 29. 18:44
6/11 anonim válasza:
Asszem Animeaddicts.hu-n fenn van az összes kötet (azért asszem, mert én már olyan sok mangát olvastam, hogy nem emlékszem mit hol)
7/11 A kérdező kommentje:
oké köszönöm szépen majd megnézem :)
2011. máj. 29. 21:13
8/11 anonim válasza:
Nincs fenn az összes kötet, mert magyarra sincs lefordítva mind, 9kötet van legalább. 3.fejezetig van magyarul. Én szinte sehol nem találtam a 3.kötetig. Elkezdtem fordítani, 15.fejezet már kész :D Ha kell elküldöm. A baj, hopgy k***vára lassan haladok, mert nincs fordítóm. De mivel a lelkesedés nagy, neki estem a legminimálisabb nyelvtudással is :D
9/11 A kérdező kommentje:
áá ha eltudnád küldeni azt nagyon megköszönném :)
2011. jún. 14. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!