Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastad Nikki Sixx-től A...

Olvastad Nikki Sixx-től A heroin-naplókat? Vélemény?

Figyelt kérdés
Ha olvastad, mi róla a véleményed? Úgy tudom, elég durva könyv, megjelent egy light-osabb verzió is. A keményebbet vagy a light-osabbat ajánlanátok egy 15 éves lánynak? Jól jön a könyv olvasásánál, ha szereted/ismered a Mötley Crüe zenéjét? :) Köszi a választ!
2011. máj. 6. 18:47
 1/6 blessedwithacurse ***** válasza:
100%
Nem rég olvastam a Heroinnaplókat és nekem nagyon tetszett. Én 17 éves lány vagyok és nem hiszem, hogy olyan durva dolgokat olvasnál benne (csupa szex, drog, alkohol és persze rock n roll) :D Arról nem hallottam, hogy lenne neki esetleg cenzúrázott változata, de ezt kár is lenne cenzúrázni...ezen a történeten nincs mit szépíteni. A könyv olvasásánál pedig szerintem mindenképpen jól jön, ha ismered a zenéket és ha előtte még nem is akarod meghallgatni őket, közben úgyis megkeresed őket, mert kíváncsi leszel azokra a dalokra, amiknek a hátteréről éppen olvasol. (mellesleg a Mötley Crüe zenéjét mindenképpen ajánlom, mert fenomenális:D )És nem tudom, hogy hallottál-e róla, hogy Nikki Sixx a "mellékzenekarával" a SixxAM-mel kiadott hozzá egy lemezt (The Heroin Diraries Soundtrack), amit a legjobb akkor hallgatni, ha olvasod a könyvet, mert elég jó hangulatfestő. Ha még bármi kérdésed lenne a könyvvel vagy velük kapcsolatban, írj! :)
2011. máj. 26. 14:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Igen, a Mötley zenéjét én is nagyon bírom, hát még a SIXX:AM-et! Az új album is fantasztikus, ez a három ember (DJ Ashba, James Michael, Nikki Sixx) együtt valami hihetetlen! Remélem, minél hamarabb megkapom a könyvet- jóanyámat kéne meggyőzni, hogy a tetkós-piercinges-heroinfüggő-nőfaló bácsi naplója tulképp jó hatással lenne rám! :) Karácsonyra talán meg is kapom :)
2011. máj. 27. 14:20
 3/6 blessedwithacurse ***** válasza:
100%
Igazából arra nagyon jó a napló, hogy elrettentsen a drogoktól, kicsit megismerd a '80-as évekbeli rock világát közelebbről és cukormáz nélkül. És nagyon szép és igényes a könyv. Nem tudom, hogy láttad-e már és belenéztél-e, de minden oldal tele van grafikákkal meg fekete-fehér képekkel. Szóval nagyon igényes. Én tényleg ajánlani tudom, nem hiszem, hogy 15 évesen annyira fiatal lennél hozzá. És pozitív, hogy 15 évesen csíped ezt a zenét :D Minden tiszteletem a tiéd :)
2011. máj. 28. 19:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem tudtam beleolvasni :( Ha sikerül elolvasnom, szólok :) Köszi, a 80-as évek rockzenéje nagyon közel áll hozzám. :)
2011. máj. 28. 20:59
 5/6 blessedwithacurse ***** válasza:
100%

Mindenképp írj majd, ha elolvastad, mert nagyon kíváncsi vagyok a te véleményedre is! Ja és még ezt elfelejtettem az előbb, bár lehet, hogy ezt már te is megtaláltad:

[link]

És ha a Heroinnaplók még jobban felkelti az érdeklődésedet a Mötley Crüe iránt, akkor még ajánlom a The Dirt-öt is. Ez az egész zenekar biográfiája és szerintem ez is nagyon érdekes. És, ami pozitív, hogy nem valaki írta meg róluk, hanem a banda tagjai mesélik el a történetet, Neil Strauss csak összerakta az anyagot. Egyébként a '80-as évek rock zenéjét én is nagyon bírom...bár lenne egy időgépem!

2011. máj. 28. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 12/L vagyok,és a "keményebb" verzió van meg. Tényleg semmi extra,"csak" egy drogos 1 éve. Nekem nagyon tetszett,ajánlom neked is :)
2012. máj. 5. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!