Stephenie Meyer: Breaking Down és a Midnight Sun című könyveit le lehet valahonnan tölteni magyar fordítással?
Az első könyveket már olvastam de nem bírok tovább várni amíg megjelennek a folytatások....
Köszi minden válaszért!!!
jah, sorry!
az előző választ én írtam, és itt az email címem is: friendly.reka@freemail.com!
köszy!
Sziasztok!eléggé friss tag vagyok nem tudom hogy mennek még itt a dolgokba de láttam hogy beírta valaki hogy megvan neki a breaking dawn végig és a midnight sun ameddig kész van magyarul ill.angolul is. Ha nem lenne nagy kérés el tudná nekem küldeni ezt a 2-t magyarul?nagyon hálás lennék! :) hó elején vertem a kezembe a könyveket és a breaking dawn 30. Fejezete körül járok, eddig tudtam megszerezni...
Email címem: babanagini@citromail.hu nagyon köszi előre is!Szandy
Sziasztok! Én is nem rég regisztráltam, nem tudom pontosan mi hogy működik, de nemrég fejeztem be az eclipse-t és nem bírom, hogy nem tudom, hogy hogyan folytatódik a sztori. Megtennétek, hogy elkülditek nekem az utolsó két könyvet(Breaking Down és Midnicht Sun)magyrul? Előre is nagyon-nagyon köszönöm.
verzar@freemail.hu
Kata
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Breakong Down mikor fog megjelenni magyarul?
Köszi
Kata
Szia!
Most olvastam, hogy várhatóan június 3-án fog megjelenni a könyv :)
Üdv rajongók!!
Szeretnék én is szívességet kérni.A könyvet sajnos nincs módom kivárni, mert épp június elején szülök, így más foglal majd le :)
Szóval légyszives segítsetek,mert nagyon kíváncsi vagyok a Breaking Down és Midnight Sun című könyvre is!!Magyarul,ha lehet.
Előre is köszönöm szépen!!!!
A címem : viki@boly.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!