Nekem is el tudná valaki küldeni a Breaking Dawn és a Midnight Sun magyar fordítását? Légyszi!!! Csak egy kikötésem lenne: ha lehet ne zip fájl legyen! Előre is köszönöm!
2009. máj. 8. 19:14
12/43 anonim válasza:
valaki eltudná nekem küldeni a Midnight Sun-t vagy a Breaking Dawn-t, Eclipse-t magyarul?nagyon jó lenne előre is köszi!
2009. máj. 11. 01:08
13/43 anonim válasza:
Hali! A midnight sun első 12 fejezetét magyarul sikerült már letöltenem, de a maradék sajna nincs meg...Akinek meg van, az lenne olyan szíves és átküldené erre az emailre?? NAgyon hálás lennék..előre is
2009. máj. 15. 15:11
14/43 anonim válasza:
Hali! Nekem is megvan az első 12 fejezet magyarul. Ha megvan valakinek a folytatás eltudná küldeni nemek e-mailben?
2009. jún. 21. 15:29
15/43 anonim válasza:
Szijjasztok! Ha valakinek megvan a Midnight sun 12. fejetétől tovább a könyv, magyarul vagy angolul, nagyon megköszönném ha elküldené nekem e-mailben:
2009. júl. 14. 17:47
16/43 anonim válasza:
Jah am. ha kell valakinek az egész Eclipse, Breaking Dawn magyarul irjon!
2009. júl. 14. 17:49
17/43 anonim válasza:
Szijjasztok! Ha valakinek megvan a Midnight sun 12. fejetétől tovább a könyv, magyarul nagyon megköszönném ha elküldené nekem e-mailben: solllya17@tvn.hu
köccyke :D
2009. júl. 23. 07:08
18/43 anonim válasza:
Mielőtt valaki még egyszer kérni akarja a Midnight Sun folytatását a 13. fejezettől, remélem elolvassa ezt a kis megjegyzést.
Ugyanis az ÍRÓNŐ SE ÍRTA MÉG MEG a folytatást, szóval ne is keressétek.
Az ismerőseinek adta át a könyv első tizenkét fejezetét, de valaki kiszivárogtatta, ezért olyan mérges lett Stephanie, hogy egy jó ideig nem is folytatja a könyvet, mert attól fél / félt, hogy akkor nem éli túl a szereplők közül senki... =)
Remélem világos voltam a kéregetők számára.
2009. júl. 24. 09:57
19/43 anonim válasza:
sziasztok
nekem is el tudná valaki küldeni a midnight sun c. könyvet magyarul?
krawalik@freemail.hu
köszike
2009. aug. 30. 22:01
20/43 anonim válasza:
Sziasztok! Nagyon megköszönném,hogyha valaki elküldené a teljes Breaking Dawn-t magyarul erre az email címre: bumbummano@gmail.com
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!