Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy tetszik?

Hogy tetszik?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 4. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik :)Nagyon jól elkezdted. Kíváncsi vagyok a folytatásra. Csak így tovább :)
2011. máj. 4. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mány éves vagy, ezért nem tudok konkrét kritikát írni, mert ez egy 10 évestől zseni kategória, egy 14 évestől "csak" átlagon felüli.Jól írsz, ahhoz kétség sem fogható,bár szerintem egy kicsit sok a szóismétlésed az első pár mondatban.Én lehet, hogy élete pillanataiból egy párat jobban kiragadtam volna, hogy egy kicsit megismerhessük a főszereplőt.De ezt e művet nem én írom, hanem te, így a te jogod eldönteni hogyan írod, és mennyi leírást használsz.Meg kell, hogy mondjam,elég sok regény kezdeményt olvasok, és eddig ez volt az egyik legjobb, amelyikről véleményt írhattam. A folytatását szívesen veszem, és garantáltan elolvasom. :)
2011. máj. 4. 21:19
 3/3 anonim válasza:
Bocs, de szerény véleményem szerint kissé modoros az írásod. Rengeteg közhelyes frázis összegyúrása. Viszont az elszánt lendület -mivel írni akarsz-dícséretes. Figyelj, gondolkodj és lelked legmélyebb bugyraiban formáld meg a véleményedet a Világról. Ha ezt meg tudod tenni, akkor fogod élvezni az írást. Ez a lényeg! Ne azt figyeld, mit akarnak az emberek, hanem hogy neked essen jól a betüvetés. Úgy érzem, Hernádi Gyula írásai tetszenének neked. Javaslom a Hátamon fekve szaladgálok c. kötetét. Ágyeszbugyesz
2011. jún. 1. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!