Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért van a könyvekben olyan...

Miért van a könyvekben olyan hiba, amit a Word simán aláhúzna?

Figyelt kérdés
pl. két szó egyben. Miért nem bírnak ennyit megtenni, hogy bele másolják a szöveget a Wordbe?
2011. máj. 3. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
kissé el vagy tájolva, ha azt hiszed, hogy a szövegeket wordben kellene javítani. erre ott vannak a lektorok.. Én is találok néha hibákat, de az többnyire elgépelés. Bemásolnád a hibás szót a szövegkörnyezettel együtt?
2011. máj. 3. 19:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy Word-ben kéne javítani, csak azt mondom, hogy legalább ennyit megtehetnének. Európa kiadós Agatha Christie könyvekben elég sok gépelési hiba van. Pl. két szót egybe írnak, hiányzik a szóköz. Most konkrét példát nem tudok mondani, mert mostanában nem olvastam, de 1 hét múlva lesz időm, akkor majd leírom miket találtam.
2011. máj. 4. 06:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondatlan lektorálás. Az EK még tartja magát, az Alexandra tud durvább dolgokat is.
2011. máj. 5. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Az alexandra könyváruház, nem pedig kiadó.
2011. máj. 5. 21:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Az Alexandrának rengeteg saját kiadású könyve van. Tessék:

[link]

2011. máj. 5. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!