Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Twilight: Szerintetek milyen...

Twilight: Szerintetek milyen lenne Jacob és Nessie fia?

Figyelt kérdés
Kinézet, képesség, belső tulajdonság, lenne-e bevésődése, farkas lenne-e,mennyi vámpírtulajdonság lenne benne, szóval minden ami csak eszetekbe jut.
2011. ápr. 30. 20:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

háát, szerintem alakváltó lenne, de amikor "ember" akkor olyan tulajdonságai lennének, mint 1 hibridnek( tudna vért és rendes kaját is enni, picit csillogna , érzékszervei fejlettebbek lennének stb )

ugyanolyan igéző lenne mint Nessie, de bőre rezesebb árnyalatú lenne.haja anyai nagyanyjáéhoz, Belláehoz lenne hasonló. Farkasalakban a szőre sötétbarna és hosszú

lenne.

2011. máj. 1. 18:31
 12/16 A kérdező kommentje:
És mi lenne a neve?
2011. máj. 1. 18:37
 13/16 anonim ***** válasza:
A neve az én elképzelésem szerint Benjamin lenne.Szeme csokibarna, bőre kreol, haja vöröses barna.Át tudna alakulni farkassá, de inkább csak vért inna.Hihetetlenül erős és gyors lenne , de nem az a nagyon kigyúrt fajta.Bőre meleg, de puha. Képessége az apja és az anja tudásának keveréke, tehát gondolatait megoszthatta bárkivel akivel, akarta, akár mérföldnyi távolságokból is, de képet és történést is el tudott mondani így.kb ennyi
2011. máj. 2. 20:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem Jessieb...
2011. máj. 2. 20:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Eve
2011. máj. 3. 17:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Amit itt írt vki az a vámpírnaplókba volt (sorozat) Klaus akarta szaporítani a hibrideket (Vámpír-vérfarkas)
2011. máj. 17. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!