Twilight: Szerintetek milyen lenne Jacob és Nessie fia?
Háát... szerintem farkas lenne, egy Cullen tulajdonsággal. Át tud változni, de emberalakban is képes gondolatokat olvasni, vagy a jövőbe látni, esetleg Bella tulajdonságával v. Nessiével bírna. De ugyanakkor minden farkas tulajdonsággal is rendelkezne. :) Nekem nagyon bejönnek a farkasok!
Külsőleg meg hosszú, sötétvörhenyes haja lenne (már szinte fekete), barnás-rezes bőre, de sápadt lenne, kissé mint egy vámpír.
nem lehet gyereke! Hisz a teste majd abbahagyja a fejlődést, megáll mint Rosenak meg Alice-nek. Szerintem. Bár aszem egy pasi akart csinálni ilyen vámpírfajtát,és lehet hogy azt szaporítani akarta. Passz. Bár aszem azt nem írta Steph.
De sztem nem lehetne gyerekük.
de- amúgy farkas lenne(mert az cool)
hosszú, Bellás haj, Jacob szemek,arca sápadt, de kevertes-barnásfehér, képességnek meg valami Nessie és Edward keverék, meg ugye a farkasoscucc is. bevésődés lenne? simán.
ő nem csillogna, inkább lenne az is Nessies,gyors lenne, és széééép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!