Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak? (Kérdésed túl...

Mit olvassak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Imádok olvasni,rengeteg könyet olvastam,és kíváncsi lennék,hogy kinek mi tetszett.Minden témára nyitott vagyok,vastagság nem gond.HP-t már olvastam :D

12/L

2011. ápr. 24. 14:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

rachel Caine:Az üvegház sorozat(2. rész : élőhalottak bálja)

p.c.Cast sorozat

2011. ápr. 26. 20:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Kalózok: a könyv arról szól, hogy van egy lány akinek meghal az apja és az apja végakaratában az áll hogy hozzá kell mennie egy brazil férfihoz Jamaicában.A lány nem akarja és mikor megment egy rabszolgát, eldönti hogy vele együtt megszökik.Kalóznak állnak, hogy elmeneküljenek, de a kegyetlen brazil utánuk ered... stb. stb.

A történetben közben egy szerelmi szál is végighúzódik, és tele van izgi részekkel.

Jane Austen: Büszkeség és balítélet

Gyönyörű történet, az egyik kedvencem.Egy olyan korban játszódik, ahol az udvariasság állandó volt,és a házasságok nem mindig szerelemből fakadóak.

Jane Austen naplója/magánélete:

Szerintem érdemesebb a büszkeség ésbalítélet előtt ezt elolvasni, hogy ismerd az írót.Ez egy izgalmas életrajzi történet egy szerelmi szállal átszőve. :)

2011. ápr. 26. 20:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Verne-könyvek (Nemo kapitány; A tizenöt éves kapitány; Utazás a Föld középpontja felé; 80 nap alatt a Föld körül;...)

EZ pedig főleg lányoknak ajánlom, de nagyon jó:

Lucy Maud Montgomery: Anne otthonra talál

(és a folytatásai) Anne az élet iskolájában; Anne válaszúton; Anne új vizekre evez; Anne férjhez megy; Anne családja körében; Anne és a Szivárvány-völgy; Anne gyermekei a háborúban

2011. ápr. 28. 21:09
 14/15 anonim ***** válasza:
VAvyan Fable összes könyve.
2011. ápr. 29. 22:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Ray Bradbury: Marsbéli krónikák
2011. máj. 1. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!